Vist per sentència (Reus FC 0-2 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot aconsegueix la cinquena victòria consecutiva al camp del Reus FC i ho té tot a favor per ser campió el proper diumenge a l’Estadi Municipal. Dianes de Marc Mas i Joan Maynau en un partit molt seriós dels homes de Pedro Dólera, que han perdonat en diverses ocasions i també han comptat amb un inspirat Batalla sota pals. Propera jornada, Fan Zone de festa i visita del Tona amb el títol i l’ascens a Segona RFEF a l’horitzó. 

L’estocada definitiva. Ara sí que sí, la UE Olot és virtualment nou equip de Segona RFEF i es proclamarà campió el proper cap de setmana, fins i tot potser sense jugar, depenent del resultat de l’Hospitalet al migdia. Avui a Reus, enmig d’un ambient espectacular amb 1400 aficionats, l’equip ha tornat a donar el do de pit per obtenir un triomf de prestigi que l’empeny directament a la fita tan anhelada. Primers compassos de domini local amb un llançament de falta de Xavi Jaime que surt fregant l’escaire. A l’altre costat, Juvi també ha creat perill amb un tir des de la frontal. Més clara, però, ha estat la de Forés en un 1×1 davant de Verdejo. El de Sant Gregori l’ha enviat al pal quan ja cantàvem el primer. Un gol que sí ha arribat abans de la mitja hora; acció personal d’Urri que s’interna dins l’àrea, passada per a Marc Mas al punt de penal i cap a dins (25′). Divuitè gol del killer de silenc per desencallar el matx. Més opcions abans del descans; un xut sec d’Urri, un 1×1 de Marc Mas que salva Verdejo de manera miraculosa i una altra de Mas amb volea que desvia un defensa a còrner. Mentrestant, Batalla també ha fet bona feina amb una estirada a tir de Ricardo Vaz.

Segona meitat amb un Reus avançant línies i fent passos endavant per buscar l’empat. Però qui quasi troba el camí de la xarxa ha estat Juvi amb una cavalcada impressionant que finalitza amb tir sense angle. Poc després, magnífica intervenció de Batalla en un cacau molt ajustat de Ricardo Vaz. Temps de canvis amb l’entrada de Perone per un Blázquez tocat, també de Maynau, decisiu en el tram final. Acció en cursa de David Bigas, que habilitat el tossenc i aquest defineix amb qualitat, lluny de l’abast del porter reusenc (78′). El mateix Maynau ha perdonat el tercer en una contra molt destacada que Marc Mas tampoc ha pogut culminar. Minuts també per a Ufano, Manzano i Roquet, bon esforç col·lectiu per mantenir la porteria a zero i assegurar una victòria que és d’allò més valuosa.

Ara és qüestió de temps, l’objectiu està al sac i només falta que arribi diumenge per celebrar-lo plegats. Primer, apuntant-vos a la Fan Zone i començant la festa per a crear un ambient de gala a l’Estadi. I tot seguit, amb el partit contra el Tona que pot esdevenir la culminació d’una temporada majestuosa amb uns números de récord. Un equip humà fantàstic, tant de cos tècnic com de plantilla, que ens ha dut al cim més alt en un temps absolutament impensable. Gaudim-ho, valorem-ho i celebrem-ho junts!

FITXA TÈCNICA

Reus FC: Verdejo, Benito, Argilaga, Xavi Molina, Xavi Jaime (c) (Sardà, 86′), Miravent (Nico Díaz, 63′), Vaz, Toivonen (Ian Martínez, 70′), Aitor Serrano, Andy Alarcó i Hugo Moreno.

UE OLOT: Batalla, Barnils, Juvi, Blázquez (Perone, 45′), Terma (Maynau, 68′), Marc Mas (Roquet, 87′), Urri, Pedro (c), Forés (Ufano, 81′), Uri González (Manzano, 81′) i Bigas.

Gols: 0-1, Marc Mas (25′), 0-2, Maynau (78′).

Àrbitre: David Caro Gallardo. Ha amonestat amb TG a Argilaga i Andy Alarcón i a Uri González (UEO).

Incidències: partit corresponent a la jornada 29 del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Federació amb la presència de 1358 espectadors a l’Estadi Municipal de Reus.