David López (CF Nucía), el primer fitxatge

La primera peça del nou projecte de la Unió Esportiva Olot és David López, migcampista de 27 anys amb extens recorregut al futbol català i també amb experiència a Segona Federació. El de Cornellà de Llobregat és un futbolista de caire ofensiu que va deixar empremta al Lleida Esportiu i ara espera reivindicar-se després d’un any discret a La Nucía. Futbolista amb arribada i personalitat que augmentarà les prestacions a la mitja punta.

David López Herrera (08-07-1996, Cornellà de Llobregat) ja té un llarg recorregut en el futbol català tot i la seva joventut. Va debutar com a amateur amb el San Ildefonso a Primera Catalana (2015-17). Dos anys després, es va estrenar a Tercera Divisió a les files del Santfeliuenc (2017–2019). La següent temporada va firmar pel Terrassa FC i a meitat de curs va passar a la UA Horta. El curs 2020-21 va disputar-lo amb el Vilafranca, també a Tercera, abans de fer el salt a Segona RFEF defensant els colors del Lleida Esportiu (2021-23). Dos anys al Camp d’Esports on va ser un home important (64 partits i 4 gols) i va deixar petjada entre l’afició. Finalment, la temporada passada va fer les maletes cap a La Nucía, però l’experiència no va ser molt productiva i va acabar amb el descens de categoria.

Es tracta d’un perfil polivalent en el sentit que es pot adaptar a qualsevol de les posicions ofensives, tant a les bandes com a la mitja punta, fins i tot en el doble pivot. És un jugador amb caràcter i guanyador en les disputes que aportarà profunditat, arribada amb bon tir i verticalitat des de la segona línia. Ja porta uns bons anys a la categoria i vol treure’s l’espina d’una última campanya molt negativa a nivell de resultats i participació. Benvingut a la Garrotxa, David! Sort i encerts de vermell!

Declaracions de David López

“Em sento il·lusionat i amb moltes ganes de començar a treballar amb els meus nous companys per repetir una altra gran temporada”

“L’Olot és un equip gran que des d’un primer moment m’ha donat la confiança, tant l’entrenador com la directiva. És un club on puc seguir creixent com a futbolista”

“Crec que puc aportar molta energia i mobilitat a la zona de tres quarts, també amb arribada a porteria”