Robert Costa (Alzira), la segona incorporació

La Unió Esportiva Olot lliga en curt al central Robert Costa, que arriba procedent de la UD Alzira amb un llarg bagatge a la categoria de bronze del futbol estatal. Té 29 anys i és de Caldes de Malavella, futbolista de proximitat format a la Masia que s’afegeix al projecte amb ambició i condicions per liderar la línia defensiva. És el segon fitxatge per a la nova temporada després del migcampista David López.

Robert Costa Ventura (06/06/1994, Caldes de Malavella) es va formar a les categories inferiors del FC Barcelona fins arribar al juvenil i al filial blaugrana, primer a Segona A (13 partits) i després a Segona B (20 partits). El curs següent (2015-16) va fer les maletes cap a Galícia per jugar al filial del Celta durant tres temporades. D’aquí a un altre filial, l’Atlético Levante, seguint a Segona B (2019-20). Tot seguit, un curs a cavall entre el Lleida Esportiu i el Lorca Deportivo abans d’agafar l’avió cap a Eivissa, on va defensar els colors de la Peña Deportiva durant dues campanes (2021-23). Aquest últim curs ha jugat a la UD Alzira de Segona RFEF, on ha coincidit amb l’ex-Olot Manel Busquets. El caldenc ha disputat 31 partits (29 com a titular) i ha marcat 2 gols.

Un central amb molta experiència (més de 180 partits a Segona B), bona alçada i presència física. Té el punt de calma i de bona sortida de pilota d’haver-se format a la Masia. Es col·loca bé i posseeix un joc aeri destacable. Futbolista dels que encaixen plenament en el projecte de la UEO; per proximitat, per tarannà i per condicions futbolístiques, Costa està destinat a ser un dels pilars de la rereguarda garrotxina. Benvingut a casa teva, Robert! Junts som més forts!

Declaracions de Robert Costa

“Molt feliç de formar part de l’Olot. Afronto una temporada plena d’il·lusió i convençut que serà un gran any”

“És un club amb esperit de resiliència que sempre està en creixement a nivell futbolístic, apostant per jugadors de proximitat i fent una gran obra social fora dels terrenys de joc”

“Puc aportar la meva experiència a la categoria per ajudar al màxim els meus companys i contribuir als èxits de l’equip”