Paul Salvans (Terrassa FC), més recursos per a l’atac

L’extrem de Gualba signa amb la Unió Esportiva Olot per revolucionar la parcel·la ofensiva de l’equip. Salvans, de 25 anys, arriba del Terrassa i també ha jugat al RCD Espanyol B, UE Llagostera i AE Prat, on va coincidir amb Pedro Dólera i Uri González. El vallesà és un futbolista desequilibrant amb talent i olfacte de gol que ha d’ajudar a augmentar les prestacions d’atac al costat de Marc Mas i Chema Moreno. 

Pau Salvans Guimerà (03-03-1999, Gualba) es va forma al planter del RCD Espanyol, on va debutar a Segona B el curs 2018-19. Dues temporades al filial perico abans de fer el salt a la desapareguda UE Llagostera, amb el qual va disputar 14 partits i va guanyar la Copa Federació. Tot seguit va militar dos anys a l’AE Prat, on va coincidir amb el tècnic Pedro Dólera. Va tenir força presència a la categoria de bronze amb 58 partits i 12 gols marcats. La campanya passada va estar a les files del Terrassa FC, amb el qual va anotar 4 gols en 32 partits disputats. És el cinquè fitxatge per al nou curs després de David López, Robert Costa, Pol Ballesté i Chema Moreno.

Pe que fa al seu perfil tècnic, el vallesà és un jugador de banda dreta amb bon 1×1. Nivell tècnic, arribada i bona presa de decisions són característiques d’un futbolista que defineix bé i sempre acaba fent gols. Pot jugar a cama natural, també a cama canviada, més enganxat a banda o entrant cap a dins. Un jugador important a la categoria que ve amb una edat òptima per donar un bon rendiment a la UE Olot.

Benvingut al club, Pau! I per moltes tardes de glòria junts!

Declaracions de Pau Salvans

“Molt feliç i il·lusionat d’unir-me a un gran club com és l’Olot. Amb moltes ganes de començar a treballar i de conèixer als meus nous companys”

“S’està fent un grup fort i ambiciós amb possibilitats de fer una temporada per emmarcar. Tot dependrà de nosaltres i de la força que ens donin els olotins i olotines des de la grada”

“Puc assegurar que compromís i treball per part meva no en faltarà. Defensaré aquest escut com es mereix”