Albert Torras (CFB Futur), nou migcampista de la UE Olot

El migcampista vallesà es compromet amb la Unió Esportiva Olot i esdevé la sisena incorporació de cara a la nova temporada. Torras, de 28 anys, atresora un bon bagatge a la categoria de bronze en conjunts aragonesos i catalans. Ha jugat els dos últims anys al CF Badalona Futur, on va coincidir amb Chema Moreno. Futbolista de caire ofensiu i amb arribada per sumar en la faceta golejadora. 

Albert Torras Crespo (Vallgorguina, 13-06-1996) es va formar als planters de RCD Espanyol i FC Barcelona abans de fer les maletes cap al Regne Unit a les files del Wolverhampton. Dos anys a l’estranger per tornar al filial del Málaga i tot seguit al filial del Real Zaragoza, club amb el qual va debutar a Segona Divisió A. No es va moure d’Aragó per firmar per la SD Ejea (9 gols en 25 partits el curs 2019-20). Les següents aventures el van portar al Lleida Esportiu, Peña Deportiva, Calahorra i CF Badalona Futur, on ha jugat les dues últimes temporades amb 56 partits disputats i 6 gols anotats.

Pel que fa al seu perfil futbolístic, és un jugador polivalent que pot alternar la mitja punta amb el doble pivot i té un caire més ofensiu. Arriba bé de segona línia, té un bon tir i sol acabar amb bons registres golejadors cada temporada. Ens ha d’aportar més presència a l’àrea i acompanyar en la faceta atacant a homes com Marc Mas, Chema Moreno o Pau Salvans.

Benvingut a la Garrotxa, Albert! Sort i encerts en aquest nou camí que iniciem junts!

Declaracions d’Albert Torras

“Estic molt content de formar part d’aquest club. Després de molts anys jugant contra l’Olot, em fa especial il·lusió estar-hi”

“Amb les bases de l’any passat, ja hi havia un gran equip. Els nous jugadors que arribarem, ajudarem i donarem el màxim per assolir els objectius que ens marquem”

“Crec que sóc un jugador que comparteix la mateixa visió del futbol que Pedro Dólera. Puc aportar joc i, sobretot, molta arribada des de la segona línia”