Jordi Cuixart farà el servei d’honor de l’Olot-Girona

L’empresari i activista català rebrà un reconeixement a l’Estadi Municipal d’Olot just abans de l’amistós entre UE Olot i Girona FC del dimecres 17 de juliol a les 19h. Aquest és un homenatge a un líder social que va tenir una cadira groga tres anys esperant-lo a la llotja de l’Estadi. Serà un dia per celebrar el seu suport a un projecte que té una filosofia, uns valors i un posicionament en favor del talent esportiu català. També per posar de relleu el valor social que rebem amb el suport d’un gran lluitador, que també fou president d’Òmnium Cultural, amb qui la UEO té conveni de col·laboració en la ferma defensa de la llengua i la cultura del país. 

Aquest reconeixement servirà, també, per agafar forces al costat d’un lluitador incansable per seguir treballant en tots els objectius esportius, socials i de posicionament a nivell federatiu. A més, aquest Olot-Girona també lluirà un component solidari, ja que 1€ de cadascuna de les entrades venudes anirà destinat a la Fundació Albert Bosch, en concret al seu projecte “Realitat Millorada” que treballa per a la reforma integral de l’Àrea Oncològica de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona. Lluitem junts per a combatre el càncer infantil!

ENTRADES AQUÍ:

Unió Esportiva Olot » UE OLOT – GIRONA FC