Tret de sortida del curs 2024-25 al Casal Marià d’Olot

Presentació de la nova temporada 2024-25 i de la Campanya de Socis davant d’un centenar de persones al Casal Marià de la ciutat d’Olot. La nova directiva de marquèting, Magalí Rius, ha explicat els avantatges del carnet amb les empreses que hi col·laboren, Geckoil, Bon Preu-Esclat i Bassols Energia. Tot seguit, el president Joan Agustí ha defensat el posicionament valent del club i ha refermat l’activitat social d’aquest projecte de proximitat. Per acabar, el vicepresident esportiu Dionís Cros ha desgranat les noves plantilles del primer equip i del filial, el CF Sant Jaume-Olot B. 

L’acte s’ha tancat amb els parlaments del director esportiu, Sergi Raset, i dels quatre jugadors presents a la cita; Pol Ballesté, Robert Costa, Marc Mas i Guillem Terma. Els quatre han coincidit en assenyalar la importància de l’afició en una temporada que es preveu il·lusionant però a la vegada complicada en el grup tercer de Segona Federació. Ballesté s’ha mostrat encantat del seu retorn a la Garrotxa, mentre que Costa ha quedat meravellat del projecte social que hi ha al darrere del club. Marc Mas, el pitxitxi de Tercera Federació, ha demanat una empenta als seguidors en els moments clau dels partits i Terma, el jove olotí de la casa, ha assegurat que s’hi deixaran la pell per intentar viure més alegries com les del curs passat.

Gràcies a tots els socis, patrocinadors, autoritats, directius i jugadors per a la vostra assistència en aquesta presentació!