La pretemporada 24-25, fil per randa!

La Unió Esportiva Olot ja ha definit els partits de pretemporada d’aquest estiu abans d’iniciar la lliga de Segona RFEF. Arrencarà amb un plat fort a l’Estadi contra el Girona FC i s’estrenarà al Torneig Històrics del Guinardó davant de la UE Tona i la UA Horta en la primera fase. També participarà, un any més, al clàssic Torneig de l’Estany a Banyoles i s’enfrontarà a rivals de proximitat com el FC L’Escala i el Palamós CF. Hi haurà temps per una escapada al Penedès amb triangular contra el FC Vilafranca i el Barça Atlètic abans d’una cita solidària, el segon Torneig TEA contra la UE Figueres, aquest cop a Olot i amb tota la recaptació per al TEA Garrotxa.

AQUÍ, TOTES LES DATES DELS AMISTOSOS (*partits subjecte a canvis durant el decurs de l’estiu):