shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Albert Blázquez, un any més de vermell

El lateral de Besalú amplia el seu contracte una temporada més amb la Unió Esportiva Olot. Blázquez és un jugador important, amb cartell a Segona B i experiència als filials de Villarreal i Espanyol, que creu en el nostre projecte i accepta el desafiament de competir a Tercera Divisió a la capital de la Garrotxa.

La passada temporada va jugar un total de 33 partits, 28 com a titular, en els quals va mostrar profunditat, dinamisme i criteri pel carril dret. Segon curs del besaluenc a la UEO, que compartirà posició amb el nouvingut Lluís Micaló, de característiques diferents i complementàries.

Encantats amb la teva decisió, esperem viure grans moments aquest any!! Fot-li canya, Albert! La banda és teva!

Foto: Martí Albesa-UE Olot

blas1renova

Leave a Reply