Tot té un preu (Mestalla 2-0 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot concedeix en excés en dues jugades puntuals i es queda sense possibilitats de puntuar a Paterna. El filial del València CF s’imposa amb les dianes de Sebas Moyano i Lolo Plá, una en cada part, i aconsegueix resistir davant de la reacció dels olotins, que ha disposat d’ocasions interessants per endur-se alguna cosa més. Cap enlaire, autocrítica i a entrenar més fort per rebre el Barça B en les millors condicions. La nota positiva, els primers minuts d’Eloi Amagat amb la UEO. 

Ha estat un partit generalment marcat pel vent, que ha deslluït l’espectacle i ha fet baixar la precisió de les passades dels dos equips. El Mestalla, amb les urgències que comporta veure’t en la zona de descens, ha sortit més decidit i ha pressionat ben amunt la sortida de pilota de la UEO. I es pot dir que en una d’aquestes accions els ha tocat la loteria; pilota enrere per Xavi Ginard, que fa un mal refús amb els peus i la deixa morta a la frontal per Sebas Moyano, que mitjançant un tir ajustat ha pogut marcar el primer (14’). Calia despertar i sobretot canviar aquesta dinàmica del joc que donava més sensació de control i perill per a la banda local. Carles Mas, amb un cacau des de la frontal que ha fregat Rivero, ha estat el primer en avisar. L’han seguit Marc Mas, amb un contraatac ben conduït però mal executat, Jordi Masó, amb un xut que ha sortit per sobre el travesser, i Héctor Simón, que després d’una gran jugada col·lectiva ha rematat a les mans del porter del Mestalla. Eren els millors moments de l’Olot, que ha vist com s’arribava el descans amb aquest desavantatge mínim. Altre cop, perjudicats per una maniobra desgraciada, un mal endèmic en aquesta Segona B de detalls mínims i penes màximes.

S’havia de mantenir la inèrcia i la fam competitiva a la represa per intentar rascar alguna cosa de Paterna. Héctor ha posat una centrada cargolada que, de forma incomprensible, no ha pogut acompanyar ningú a la xarxa. Garrido ha donat entrada a Xumetra, que ha disposat d’un parell de jugades per sacsejar l’atac; una centrada bombejada i un cop de cap, lliure de marca, després de la centrada de Blázquez. Marc Mas hi posava més llenya al foc amb una fuetada que Rivero s’ha encarregat de rebutjar. Just després, debut d’Eloi Amagat amb la samarreta vermella, primers minuts del gironí, que ha substituït Héctor a la sala d’operacions i ha intentat agafar el ritme d’un partit que anava amunt i avall. Les intencions eren clares, un gol ho canviava tot i estàvem oferint arguments suficients per trobar-lo. Amb tanta mala sort que la barraca s’ha vist a l’altre costat; pèrdua de Pep Chavarria al carril, se l’emporta Sekou, posa el cos i s’endins a l’àrea per habilitar Lolo Plá, que amb una rosca amb cama dreta ha situat el segon (79’). Dues concessions, dos gols. Un rèdit excessiu i una llosa molt pesada per intentar donar-hi la volta. En els últims minuts ho hem continuat buscant, acostant-nos a l’àrea per les bandes, però les forces i la diferència en el resultat ens han minvat les opcions. Hem caigut a casa d’un rival que s’ha reforçat amb jugadors de molt nivell en aquest mercat i que de ben segur sortirà aviat de la zona complicada. I l’Olot, que últimament no troba la tecla fora de casa, s’ha de recuperar el proper diumenge a l’Estadi, que ha gaudit amb les últimes quatre victòries. Ens visita el Barça B i haurem de polir conceptes com els d’avui per sorprendre’l. Autocrítica, ànims i confiança en els nostres jugadors!

 

FITXA TÈCNICA

València Mestalla: Rivero, Pascual, Centelles, Fernando Román, Hugo, Nico Kata, Sebas Moyano (Miki Muñoz, 64’), Àlex Corredera, Lolo Plá i Sito © (Esquerdo, 77’).

UE OLOT: Ginard, Carles Mas, Jordi Masó, Blázquez, Héctor © (Eloi Amagat, 74’), Marc Mas, Pedro del Campo (Guzmán, 79’), Alfredo, Alan Baró, Aspar (Xumetra, 59’) i Pep.

Gols: 1-0, Sebas ( 14’), 2-0, Lolo Plá (79’).

Àrbitre: Alberto Lou Ballano. Ha amonestat Fernando, Sito i Sekou (Mestalla) i a Aspar, Masó, Carles Mas i Héctor (UEO)

Incidències: partit corresponent a la jornada 24 del campionat de lliga del grup tercer de Segona B amb la presencia d’uns 500 espectadors.

Leave a Reply