shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Ja coneixem els rivals de la UEO al grup tercer!

La Real Federación Española de Fútbol ha fet pública aquest migdia la composició dels quatre grups de Segona Divisió B per al curs 2019-20. La Unió Esportiva Olot compartirà temporada al grup tercer amb la resta de catalans (10), valencians (7) i aragonesos (2), mentre que els balears aquest cop passaran al grup 1. Algunes de les novetats són el retorn del Nàstic de Tarragona i el Reus Deportiu, l’ascens de Llagostera o Prat o l’entrada de rivals alacantins com l’Orihuela o La Nucía. La competició arrencarà el cap de setmana del 24 i 25 d’agost. 

Aquesta és la llista definitiva dels rivals de la UEO:

 • UE LLAGOSTERA
 • CF REUS DEPORTIU
 • GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
 • UE CORNELLÀ
 • RCD ESPANYOL B
 • LLEIDA ESPORTIU
 • CF BARCELONA
 • FC BARCELONA B
 • CE SABADELL
 • AE PRAT
 • ORIHUELA CF
 • HÉRCULES DE ALICANTE CF
 • VILLARREAL B
 • ATLÉTICO LEVANTE
 • VALENCIA MESTALLA
 • CD CASTELLÓN
 • CF LA NUCÍA
 • CD EBRO
 • SD EJEA

Leave a Reply