Carlos Martínez renova per dues temporades

El màxim golejador de l’equip i el segon màxim realitzador del grup 3 de la Segona Divisió B vestirà de vermell dos anys més. El projecte esportiu i la confiança amb la Junta Directiva han estat claus.

Carlos Martínez ha apostat pel projecte esportiu de la Unió Esportiva Olot, tot i tenir ofertes d’altres clubs, demostrant una vegada més el seu compromís i estima al club garrotxí. El mataroní ha demostrat la seva vàlua en aquesta categoria, 12 gols en el que portem de temporada són el seu aval, i és dels màxims golejadors del grup. Carlos va arribar la temporada passada, i es va erigir com la referència en atac de l’equip, 26 gols en la temporada regular i 5 més al play-off d’ascens.

Des que va arribar a la Unió Esportiva Olot, en ell mateix no ha fet més que reafirmar l’encert que va tenir el Club a l’hora d’anar-lo a buscar. Carlos Martínez és sinònim de compromís, treball, fidelitat, humilitat i rigor. Un jugador que sempre ha demostrar estima cap a l’Olot.

“Estic molt content, és el que volíem les dues parts. Aquí em sento com a casa” ha expressat el jugador després de firmar. I nosaltres Carlos, contents de poder gaudir del teu talent dos anys més!