Arnau Sala dirigirà la UEO la temporada que ve

El tècnic del Bages i la Unió Esportiva Olot han arribat a un acord perquè Sala allargui la seva estada a la Garrotxa com a mínim per un any més.

Arnau Sala va arribar el passat mes de desembre, amb 19 partits per davant, per canviar la dinàmica de l’equip i sortir de les posicions de descens, l’objectiu era la salvació. I s’ha assolit, dues setmanes abans que s’acabés la temporada. Amb Arnau, l’Olot va aconseguir donar un tomb, i després d’un inici complicat: 2 empats i una derrota, els van precedir quatre victòries seguides, que van treure a l’Olot del descens i el van deixar en una zona tranquil·la amb prou distància amb el descens. Distància que s’ha anat mantenint perquè l’equip ha seguit sumant, amb dos empats i una victòria amb el líder, i la definitiva victòria per 3 a 2, amb remuntada inclosa, davant l’Huracan València a l’Estadi que va significar la salvació matemàtica.

L’Arnau ja havia declarat als mitjans que “estava encantat d’estar a la Unió Esportiva Olot, i que tenia ganes de seguir “. Així doncs, ha estat molt fàcil arribar a un acord.

Per molts èxits més!