Èric Reverter deixa la UEO

L’extrem de Sabadell no ha acceptat la oferta de renovació de la Unió Esportiva Olot i opta per jugar amb el Llevant B, un filial amb equip a Primera Divisió. El club va confiar l’estiu passat amb la contractació d’aquest jove amb molta projecció però Reverter ha preferit la oferta esportiva del Llevant tot i jugar en una categoria inferior.

Reverter va arribar del Sabadell B i aquesta temporada amb la UEO ha participat en 29 partits i un total de 1560 minuts i ha marcat un gol (contra el Sant Andreu). Una lesió a principis d’any el va impedir més minuts però en l’últim tram de temporada ha tornat a agafar protagonisme.

Tot i que l’Olot comptava amb Reverter de cares a la propera campanya, Reverter ha optat per acceptar la oferta del Llevant, aprofitant que és el seu últim any sub-23 i pot jugar amb un filial.

Per part d’Èric Reverter tot són paraules d’agraïment pel Club: “Si l’Olot no hagués apostat per mi mai hagués tingut la oportunitat d’anar a un filial”. Explica el sabadellenc que “a la UEO he crescut en tots els aspectes, hi he conegut a gent molt bona: des del president, a la directiva, tot el cos tècnic i és clar, els meus companys”. Parlant del futur del Club declara que “algun dia m’agradaria veure a la Unió Esportiva Olot a Segona A perquè és el que es mereix per com es treballa, per la plantilla i per la seva afició que és meravellosa”.

Molta sort, Èric!