Argi, primera incorporació

El club segueix apostant per jugadors joves i de la província, procedent del Figueres arriba Albert Argelés, un central que es pot adaptar a varies posicions en defensa.

El jugador empordanès Albert Argelés és el primer reforç de la plantilla d’Arnau Sala de cares a la propera campanya. “Argi”, 22 anys i procedent de la U.E. Figueres ha estat titular indiscutible aquesta temporada a 3a Divisió, ha jugat 33 partits de titular, acumulant així 2959 minuts i 2 gols, la temporada passada va anar convocat amb la selecció catalana amateur.

Argi es mostra motivat d’afrontar aquesta nova etapa després de 16 anys a l’entitat emporadanesa, “Tinc moltes ganes de començar, és un repte per mi, un pas endavant”. Sobre la Unió Esportiva Olot, “Sóc conscient que vaig a un club que té ganes de fer les coses bé, i sé que hauré de treballar molt per estar a l’altura”.

Argi i Arnau Sala ja van coincidir en un equip, al Figueres, del 2010 al 2013, en què l’equip va pujar de Preferent a 3a Divisió. Arnau Sala valora positivament el fitxatge del jove central: “és un jugador que s’adapta a diferents posicions en defensa, poderós físicament i molt tècnic”. Albert Argelés es mostra molt content que Arnau hagi confiat en ell: “Ara és qüestió que jo li torni la confiança als terrenys de joc”.