Xavi Muñoz no continuarà a la UEO

El migcampista sabadellenc no ha trobat el seu lloc en l’onze olotí i no seguirà vestint de vermell quan comenci la pretemporada al juliol. Muñoz és un migcampista contrastat a la Segona B amb molts minuts jugats, més de 300 partits, però a Olot li ha costat tenir continuïtat i la secretaria tècnica ha optat per no renovar-li el contracte.

El migcampista Xavi Muñoz va arribar provinent del Badalona, on portava 5 temporades, en la primera temporada de la Unió Esportiva Olot a Segona B. Al llarg d’aquest curs Muñoz ha jugat prop de 1.230 minuts, repartits en 26 partits, i ha marcat 2 gols, contra Alcoià al Municipal i contra el Reus al Baix Camp. Les últimes jornades no ha pogut participar més per unes molèsties al genoll que l’han apartat del terreny de joc més d’un mes.

El Club vol agrair a Xavi Muñoz la seva professionalitat i vol desitjar-li sort en el futur.

Moltes gràcies, Xavi!