Vuit anys al lateral dret

Jordi Freixa no continuarà vestint de vermell la propera temporada, després de 8 temporades i 4 ascensos. Un jugador compromès amb el Club i la ciutat.

Quan la Junta Directiva actual va començar el seu projecte a la UEO es va fixar en el lateral de Castellfollit de la Roca com un referent futbolístic del futbol garrotxí i el va voler incorporar. I així va ser, Freixa ha estat una peça fixa en els esquemes de tots els entrenadors, des de Preferent a 2aB.

Jordi Freixa va arribar a l’Olot quan militava a 1a Regional i des de que va arribar el van seguir 4 ascensos, complir el somni de retornar a 3a Divisió, que era l’objectiu principal del Club i finalment el somni de la 2aB, que ha pogut gaudir dins el terreny de joc, acumulant aquesta temporada més de 2.000 minuts, repartits en 26 aparicions.

El Club li havia ofert formar part de l’Staff Tènic del 1r equip, però per motius laborals la combinació ha estat impossible. La Unió Esportiva Olot només pot que agrair la dedicació, lleialtat i treball que ha demostrat Freixa per aquest escut.