Albert Serra penja les botes

El banyolí deixa el futbol després de 14 anys sent futbolista professional. Serra ha jugat les últimes 3 temporades a la Unió Esportiva Olot, dues a 3a Divisió i la última a 2aB.

El central del Pla de l’Estany va arribar a la Unió Esportiva Olot en el retorn del club a Tercera Divisió. Després de dos temporades, i un campionat l’equip va aconseguir l’ascens a Segona B on Serra hi havia jugat amb el Figueres. Va ser una peça fonamental per aconseguir l’ascens a 2aB Divisió i aquesta temporada a la categoria de bronze ha estat el segon central més utilitzat, tot i la competència, amb prop de 1.800 minuts i ha marcat un gol, contra el Constància.

Tant la Unió Esportiva Olot com Albert Serra tenen predisposició per arribar a un acord i que el banyolí segueixi vinculat a l’entitat essent membre de l’Staff Tècnic. Serra té experiència i molts coneixements adquirits al llarg de la seva carrera i coneix perfectament la ideologia de la UEO.