Agustín i Savall no continuaran a la UEO

Els centrals Guillem Savall i Agustín Fernández no seguiran a la Garrotxa la propera campanya. Savall ha completat tota la temporada a la UEO, mentre que Agus va arribar al mercat d’hivern.

Agustín Fernández va arribar a la Unió Esportiva Olot aquest mercat d’hivern, provinent del Racing de Santander, que en aquell moment era líder del grup 1 de Segona B i que ha acabat pujant a Segona Divisió. Al llarg dels 4 mesos que ha jugat amb la UEO, ha completat 10 partits, 860 minuts, i 2 gols (contra Ontinyent i Lleida). Una lesió al bessó, que es va allargar 3 setmanes, l’ha impedit jugar més minuts.

El central Guillem Savall provinent del filial del Villarreal ha jugat al llarg de la temporada 1080 minuts,  repartits en 12 partits. Va tenir més protagonisme a la primera volta, però a la segona ha anat perdent protagonisme.

El Club agraeix a ambdós jugadors el seu treball i dedicació i els desitja molta sort en el seu futur.