Josep Soler, una aposta de futur

El davanter del Bellcaire de l’Empordà s’incorporarà al Juvenil de la Unió Esportiva Olot tot i haver jugat a 2a Catalana aquesta temporada, on ha marcat 9 gols. Josep Soler, “Pepe” és un jove amb moltes condicions i una aposta ferma del futur de la UEO.

La Unió Esportiva Olot segueix apostant per jugadors de la província, tant és així que incorpora al Club un dels joves amb més projecció de la zona: Josep Soler, de 18 anys. Aquest darrer curs ha jugat a 2a Catalana amb l’Escala que ha aconseguit el campionat i l’ascens a 1a Catalana. 9 gols en 27 partits són les seves dades, teòricament juvenil de segon any, “Pepe” ha jugat a categoria amateur.

El Club està molt agraït al jugador pel fet que hagi confiat pel nostre projecte, menys temptador a priori que d’altres ofertes de clubs més potents. Josep Soler intercalarà els entrenaments amb el primer equip i el Juvenil.