El cos tècnic, a punt per començar a treballar

La Unió Esportiva Olot ja té definit l’staff tècnic per a la propera campanya, amb les novetats de Xavi Punsí com a segon entrenador i Pedro Puigcerver d’entrenador de porters. La pretemporada començarà el 14 de juliol.

El primer equip començarà els entrenaments la tercera setmana de juliol, aquest any l’equip que milita a la 2aB entrenarà en horari matinal i durant la pretemporada els intercalarà amb entrenaments de matí i tarda.

Tècnics Primer Equip: Arnau Sala – Primer entrenador, Xavi Punsí – Segon entrenador, Martí Matabosch – Preparador físic, Pedro Puigcerver – Entrenador de porters, Jaume Cros – Analista.

Completen l’àrea tècnica: Carles Curós – Delegat, Myron Ilchinsin – Utiller, Sergi Torres – Analista del rivals i coordinador logístic Futbol Base i Sergio Alegre – Scouting.

A la direcció esportiva, es manté l’equip de la temporada esportiva: Dionís Cros – Vicepresident Esportiu, Àlex Terma – Director Esportiu i David Comamala – Secretari Tècnic.

Entrevista a Arnau Sala

Hem volgut parlar amb el tècnic de la UEO perquè ens fes una primera valoració de la temporada i sobretot dels seus nous companys de treball.

Arnau Sala, com valores el teu staff tècnic?

– Estic content, perquè compto amb gent de la meva confiança, he treballat amb tots – menys amb Pedro Puigserver-, i la veritat és que estic encantat. Sé com treballen, són professionals implicats. Amb el Xavi Punsí, hi vaig compartir 3 anys al Figueres. És una persona molt optimista, molt dinàmica, amb moltes ganes de treballar i amb coneixements suficients per aportar a aquest projecte. En Xavi s’encarregarà més específicament de la part ofensiva. Hem ampliat l’scouting respecte la temporada passada, per tenir controlats als jugadors i equips de la categoria, però també de futbol base, per tenir una base de dades completa.

L’any passat no vas poder planificar la temporada des del primer dia, com creus que canvia respecte aquest any?

– Doncs, que em podré fer l’equip més a la meva mida, podré influenciar poc o molt a l’hora de fitxar jugadors, veure quines necessitats té l’equip. I veure’ls treballar des del primer dia, segur que serà més fàcil.

Quina valoració fas de les incorporacions que s’han fet fins ara – Rubén, Wilfred i Argi-?

– En Wilfred i en Rubén són 2 jugadors amb molta experiència, que donaran un rendiment immediat. L’Argi per la seva banda és un debutant a Segona B, és una aposta de futur, però jo ja he treballat amb ell 3 anys al Figueres, i sé què ens pot donar i el veig capacitat per fer el salt. Tinc molta confiança en tots 3.