Aleix no continuarà a la porteria de la UEO

El jugador format a les categories inferiors de la Unió Esportiva Olot acaba la seva vinculació amb el club després d’una vida. Aleix va arribar al primer equip quan encara era juvenil i va acabar sent titular a 1a Regional, ha seguit 8 anys al 1r equip.

El porter olotí Aleix Prunés ha fet carrera a la Unió Esportiva Olot, format a les categories inferiors va començar a jugar amb el primer equip el seu últim any de juvenils a 1a Regional on a mesura que va avançar la temporada va anar agafant galons i es va fer amb la titularitat. Després d’un pas de dos anys amb el Peralada a 3a Divisió, Aleix va tornar a l’Olot per intentar recuperar la 3a Divisió amb el club que l’havia vist crèixer, i així va ser, amb l’Olot a Preferent l’Olot amb Aleix sota pals va aconseguir pujar de categoria. Els dos anys a 3a i aquest últim a 2aB l’Aleix ha hagut de competir per tenir minuts, i sobretot aquest últim on la competència era molt forta.

Des de la Unió Esportiva Olot tot són paraules d’agraïment per un jugador que sempre ho ha donat tot per aquest escut i que ha estat sempre un pal de paller dins el vestidor.

Et desitjem tota la sort del món de cara al futur, Aleix. Gràcies per tot!