Patint però passem ronda! Manlleu 2 – Olot 3

El Manlleu s’ha avançat al primer minut del matx (Aumatell), però l’Olot ha sabut refer-se i empatar el matx gràcies a un gol de Coro. A la segona part, els d’Arnau Sala s’han mostrat superiors i Uri ho ha arrodonit marcant el segon. Però un malantès entre Musa i Wilfred ha provocat un penal en contra que ha convertit Sala. David López al 82′ ha sorprès a tots els locals amb un gol olímpic. Al final, victòria merescuda i accés a la 2a ronda de Copa Catalunya, serà diumenge que ve contra el Vilassar de Mar.

AEC Manlleu: Ivan, Edu Rabell (Marí Soler, 60′), Archi (c), Pol Planas, Rayan, Jandro, Fran, Seuma, Manel Sala (Muntada, 78′), Aumatell (Fortet, 78′), Pol Coll.

Unió Esportiva Olot: Wilfred, David Márquez (Argi, 60′), Musa (Rubén Canelada, 68′), Germán, Canal, Sergio Maestre, Carlos Martínez (Èric Vilanova, 86′), Óscar Sielva, Uri, Xavi Ferrón (David López, 60′) i Coro.

Gols: Aumatell (1′), Coro (19′), Uri (65′), Manel Sala (67′) i David López (82′).

Àrbitre: Carlos Rodriguez Enrique, de Barcelona.

Leave a Reply