Primera derrota de la pretemporada. Girona B 1 – UEO 0

Un Olot carregat de jugadors del futbol base ha plantat cara al Girona B però ha perdut per un gol a zero, obra de Nauel al minut 63′. Hèctor Simon i Enric Gallego han jugat els primers minuts vestint la samarreta de l’Olot i mica en mica van agafant ritme de competició. El partit ha tingut dues parts molt diferenciades, a la primera el clar dominador ha estat l’Olot amb ocasions als peus d’Enric, Xerry i Ruedas. A la segona en canvi, el Girona B ha agafat les rendes del partit i ha aconseguit imposar-se. El partit d’avui un dia important pel futbol base de la UEO, 9 juvenils i un jugador cadet han debutat amb el 1r equip, i han donat la cara i no s’han arrugat davant uns jugadors amb més experiència i més potència física. Així doncs, dissabte a les 8 del vespre, la UEO disputarà el partit pel 3r i 4t lloc davant el Banyoles, que va empatar davant el Figueres (2-2), però va perdre als penals.

Girona B: Andrés, Moha, Roura, Adri H, Rubi, Gelmà, Alex, Muñoz, Tino, A Escribano i Joel. També van jugar: Albert Quintanàs, Oscar F, Pau, Robert, Nil, Sofian, Nauel, Sergi Barco.

Unió Esportiva Olot: Alex Campos, David Màrquez, Musa (Albert, 54′), Lluc, Argi (Kevin, 54′), Hector (Sergi, 54′), Toni, Èric (Rusca, 54′), Enric (Allal, 54′), Pepu i Xerry (Alsina, 54′).

Gols: Nauel, 63′

Leave a Reply