L’Olot aconsegueix el tercer lloc al Torneig de l’Estany

Un Olot farcit de jugadors del futbol base ha derrotat al Banyoles en el partit pel 3r lloc al Torneig de l’Estany. Fins a 6 juvenils van sortir en l’onze titular de l’Olot, i van acabar participant un total de nou. El gol de Lluc Ruscalleda va ser suficient per tombar als amfitrions, Rusca va culminar una jugada d’Uri Santos que li va fer la passada de la mort des de banda esquerre. A la segona part va abaixar el ritme dels homes d’Arnau Sala i els banyolins es van estirar i van tenir més opcions però sobretot Gianni, que va estar magnífic sota pals, i la manca de precisió en la rematada van evitar que el Banyoles empatés el matx. Per l’Olot, Lluc Banús va enviar una pilota al pal en un xut des de dins l’àrea. Allal, l’únic cadet convocat amb el primer equip, no es va arrugar, al contrari, i va gaudir d’un parell d’ocasions clares. Fins i tot va provar de sorprendre al porter amb una vaselina.

Club Deportiu Banyoles:  Planella, Juanjo, Dani, Nil, Facun, Ezequiel, Pau, Adrià, Joel, Carles Jordà i Jordi Bayot. També van jugar: Diego,Dani, Uceda , Corbalan, Kru, Rubirola, Joel Barcelo, Jordi Bayot

Unió Esportiva Olot: Gianni, Argelés, Kevin, Lluc Banús, Canal, Lluc Ruscalleda, Vilanova, Sielva, Alsina, Uri(c) i Xerri. També van jugar: Maestre, Argi, Ferrón, Ruedas, Soler, Allal, Ferrusola

Leave a Reply