Rojas dóna la victòria! Olot 1 – Barça B 0

Unió Esportiva Olot: Wilfred (Gianni, 78′), Canal (Argi, 46′), Rubén Canelada (Musa, 65′), Germán, Rojas (Lluc, 78′), Abel(c) (Hèctor, 56′), Carlos Martínez (Enric, 65′), Sergio Maestre (Òscar Sielva, 56′), Xavi Ferrón (Uri, 46′), David López (Èric, 65′) i Coro (Màrquez, 80′)

Futbol Club Barcelona B:Ortolà, Costa, Lucas, Diagne, Bagnack, Gumbau, Babunski, Agostinho Cá, Dongou (c), Joan Román i Javi Fernández. També han jugat:Tarín, Enguene, Quinti, Huertas, Adama, Moha i Maxi Rolón.

Gols: Rojas, 37’

Incidències: 1.335 espectadors al Municipal

 

Bona primera part dels homes d’Arnau Sala, que han disposat de més ocasions que el filial barcelonista. Al primer tram del partit, Carlos i Ferrón creaven perill sense èxit combinant per banda dreta, també ho intentaven Coro i David López des de fora l’àrea. Els d’Eusebio Sacristán han tingut la ocasió més clares als peus de Diagne, que ha arribat fins a línia de fons, però Wilfred ha pogut aturar amb facilitat. Els visitants es mostraven sòlids en defensa, sense deixar que els atacants olotins trobessin espais amb facilitat. Coro, passada la mitja hora de partit, s’ha quedat sol davant el Ortolà però Bagnack s’ha creuat i no ha pogut xutar en condicions. Poc més tard, després d’un xut de Carlos que ha acabat sortint per línia de córner, Rojas ha obert la llauna rematant de cap una magnífica centrada de David López.

Adama a la represa ja ha fet gala de la seva velocitat i ha arribat a línia de fons a la primera pilota que ha tocat però no ha trobat cap a company desmarcat al qual passar l’esfèrica. El de l’Hospitalet ha estat amb diferència el jugador que més ha participat a la segona part. Arnau Sala ha donat entrada a Argi, Uri, Òscar Sielva, Hèctor, Enric, Màrquez, Musa, Gianni i Lluc al llarg del segon temps. Uns segons 45 minuts amb menys intensitat, on han dominat el joc els blaugranes. De fet, Adama ha fet lluir a Gianni en un parell d’ocasions, però ni ell ni cap dels jugadors visitants han aconseguit perforar la porteria local.

Homenatge merescut. Roger Vidal i Albert Serra han rebut al mig del camp abans que comencés el matx un calorós aplaudiment de tota l’afició olotina, a més d’una samarreta amb els seus dorsals. Ambdós jugadors ja són història d’aquest Club, amb ells al terreny de joc l’Olot va aconseguir l’ascens a la categoria de bronze.

Leave a Reply