Remuntada en 3 minuts!

L’Olot passa ronda a Copa Catalunya després de desfer-se del Vilassar de Mar per 1 gols a 2. Al Xevi Ramón l’Olot ha anat de menys a més, a la primera part ha faltat contundència a les àrees, precisió en les passades. Urbano ha avançat als locals culminant de cap una la jugada de Cebri que s’ha aprofitat d’un error de Germán. Però a la segona, quan el Vilassar havia renunciat a la pilota, l’Olot ha pogut remuntar el partit. Uri ha assistit a Carlos, que ha fet la passada de la mort per Coro que ha tingut temps per definir i batre a Imanol. 3 minuts més tard, Rubén Canelada ha provocat mans centrant des del lateral esquerre. Carlos Martínez ha convertit la pena màxima. La propera ronda tocarà desplaçar-se a Badalona, que ha eliminat al Martinenc als penals.

Unió Esportiva Vilassar de Mar: Imanol, Guillem Creus (Guille, 85′), Jose, Peque(c), Manu, Galeano, Urbano, Gascon (Oscar Romero, 78′), Cebri (Anselmo, 70′), Mendoza i Edu Camps (Pau Mas, 78′)

Unió Esportiva Olot: Wilfred, Canal, Musa (Rubén Canelada, 46′), German (Argi, 46′), Rojas, Abel (c) (Uri, 57′), Carlos Martínez (Xavi Ferrón, 81′), Oscar Sielva, Hector, David López i Coro

Gols: 1-0 (Urbano, 20′), 1-1 (Coro, 69′), 1-2 (Carlos Martínez, 72′ de penal)

foto 1(5)

Leave a Reply