Sant Aniol

Fa onze mil anys, tot era foc i mars de lava encesa. Avui, aquesta terra adormida ha canviat el roig del seu cor de foc per brolladors d’aigua de la puresa més excelsa.

A la comarca gironina de la Garrotxa, els volcans dorments i les valls colpides per la lava han donat pas a un paisatge sense parangó, en què el verd perenne de les fagedes i els pobles amagats entre pedres mil·lenàries constitueixen l’entorn únic on Aigua Sant Aniol, amb totes les propietats reservades pel seu origen volcànic, s’ha fet possible.

L’aigua Sant Aniol procedeix d’un brollador amb més de 40.000 anys d’antiguitat, protegit per 600 hectàrees d’entorn verge a la Vall de Llémena, dins la zona volcànica de la Garrotxa (Girona). L’aigua de Sant Aniol emergeix a la superfície des d’una profunditat de 55 metres, després d’un lent filtratge que li garanteix graus de puresa inigualables.

Consulteu més informació a www.santaniol.com

Leave a Reply