Category

Les nostres empreses

STEF, el líder europeu aterra a la UEO com a patrocinador principal

La Unió Esportiva Olot ha presentat aquest migdia l’acord comercial amb la marca STEF, líder europeu de logística i transports de productes alimentaris. El directiu Enric Vila ha posat de relleu la magnitud i dimensió de la multinacional, així com els valors i compromisos socials que comparteixen les dues entitats. El president del club, Joan Agustí, s’ha felicitat per la proximitat i sensibilitat que ha mostrat STEF cap al projecte de futbol social sostenible. Per part del nou patrocinador, que també es troba a les portes del centenari, Antonio Uceda ha celebrat entrar a formar part d’un club amb el qual tenen molts aspectes en comú i espera que la relació s’allargui per molts de temps.

Plantalech completa el trident del femení

Plantalech S.L és una reconeguda empresa del sector residencial per la fabricació i instal·lació de tancaments metàl·lics amb la qual s'ha arribat a un acord per renovar la seva confiança en el projecte de la secció femenina de la Unió Esportiva Olot. La marca olotina, doncs, s'afegeix a Masoliver Grup i Toyota Aura Motor, per seguir lluint la seva imatge corporativa al pantaló de l'equipació oficial de les noies del club. Gràcies per la col·laboració, Plantalech! 

Toyota Aura Motor, amb esperit femení

Seguint els passos de Masoliver Grup, Toyota Aura Motor també signa la seva continuïtat com a patrocinador del futbol femení de la Unió Esportiva Olot. El concessionari de cotxes olotí mantindrà un any més la seva imatge a la part posterior de la samarreta. Enric Vila, directiu de promoció econòmica del club, va tancar la renovació amb Jordi Teixidor, gerent de Toyota Aura Motor. Gràcies per compartir aquest viatge i ajudar-nos a créixer, Toyota! 

Masoliver, al costat de la UEO Femení

Masoliver Grup aposta per la secció femenina de la Unió Esportiva Olot i seguirà un any més com a patrocinador principal a la samarreta dels conjunts femenins del club. La CEO de l'empresa de distribució de productes d'alimentació i begudes, Sandra Masoliver, va rubricar l'acord amb Enric Vila, directiu de promoció estratègica de la UEO. Encantats d'allargar la nostra relació amb una marca local líder en el sector. Teixit de proximitat i esperit femení!

Ford Garatge Central i Sant Aniol, fidels al vermell

La Unió Esportiva Olot i el concessionari Ford Garatge Central seguiran vinculats una temporada més. Enric Vila, directiu de promoció estratègica del club, va signar l'acord de renovació amb Víctor Fransoy, responsable de Garatge Central Olot. D'aquesta manera, el logotip de la la marca de cotxes continuarà brillant a la part posterior del pantaló del primer equip. Gràcies per la confiança i per ser un dels motors del patrocini!

Tané Hermètic, amb pany i clau

El fabricant olotí de portes hermètiques, treballant en el sector industrial des de 1921, també perllonga el seu contracte comercial amb la Unió Esportiva Olot i conservarà la seva imatge corporativa al dors de la samarreta del primer equip. Tercera renovació de la setmana després de Manxa i Royalverd, empreses locals que ens fa il·lusió i orgull que s'impliquin decididament en el projecte. Agraïts per la col·laboració i per molts anys!

Royalverd estén el seu compromís

Royalverd i la Unió Esportiva Olot han arribat a un acord per ampliar la seva relació una temporada més. La prestigiosa empresa garrotxina dedicada al sector de la jardineria professional i especialitzada en zones esportives mantindrà el seu patrocini a la samarreta del primer equip, el qual permet entrenar habitualment al Royalverd Training Center, situat al cor de La Vall d'en Bas. Es tracta d'unes instal·lacions de primer nivell en les quals fan estades clubs d'elit com FC Barcelona, RCD Espanyol, Nàstic de Tarragona o SD Huesca. Gràcies per la fidelitat!

Manxa renova el seu patrocini

L'empresa olotina MANXA i la Unió Esportiva Olot signen la renovació del patrocini que els vincula una temporada més. D'aquesta manera, el club referma l'aposta pel teixit de proximitat i l'empresa metal·lúrgica liderada per Joan Agustí seguirà lluint a la part del davant de la samarreta del primer equip. Gràcies per la confiança en el projecte!

La Fundació La Caixa i la FUEO renoven l’acord d’integració social

La Fundació La Caixa, a través de la seva obra social, i la Fundació Unió Esportiva Olot renoven l'acord de col·laboració en el marc del programa de cohesió social i integració de l’entitat financera catalana. Unes àrees en les quals el nostre club cada vegada destina més esforços i recursos per créixer arrelats al territori i representar el cent per cent de la societat olotina.

RoyalVerd, Sant Aniol i Manxa mantenen el seu compromís

Royalverd, Sant Aniol i Manxa es sumen a la renovació de Tané Hermètic i aposten per allargar el seu patrocini a la samarreta de la Unió Esportiva Olot. Totes tres empreses tenen un denominador comú; la vinculació emocional amb el nostre projecte més enllà de l'acord comercial. Estem molt agraïts de conservar marques locals de primera línia per donar-ne visibilitat i ressò arreu del futbol estatal.
1 2 3 5