L’homenatge que Jordi Freixa es mereix

Quan va arribar en Jordi venien 150 persones al camp, feia falta ser valent, deixar el Girona i venir al Olot a jugar tres categories més avall.

Al final del sisè any i davant de més de 3000 seguidors l’Olot pujava per primera vegada a 2ª B , en Jordi va explicar que el que s’havia aconseguit havia estat amb molt d’esforç. Cert i també ha estat gràcies a moltes persones que hi han treballat, especialment uns grans jugadors de molta qualitat que van tenir la generositat de venir a buscar l’Olot a 1ª Territorial.

Avui es retira un dels millors, molt tècnic, bon company i carismàtic, en Jordi Freixa deixa el futbol com a jugador.

Quan vagi al camp i vegi el número 17, em costarà no sentir l’emoció que sento ara mateix, recordant moments inoblidables de totes i cada una de les temporades que he tingut la sort de viure amb ell al camp.

Carta de Joan Agustí a Jordi Freixa

 

Aquest dijous al Trofeu de Sant Aniol es farà un homenatge a Jordi Freixa, un jugador que va estar 8 temporades a la Unió Esportiva Olot amb la qual va aconseguir 4 ascensos, des de 1a Regional a 2aB, on Freixa ha estat sempre un fixe als terrenys de joc.

El lateral dret de Castellfollit de la Roca disputarà els seus darrers minuts amb la samarreta de l’Olot a l’Estadi Municipal davant la seva afició, en el partit davant el RCD Espanyol corresponent al Trofeu de Sant Aniol.

 

Leave a Reply