Empat contra un Primera!

La Unió Esportiva Olot ha empatat a 1 davant l’Espanyol de 1a Divisió en la presentació oficial del primer equip davant l’afició. Jairo ha avançat els visitants al 70′, però Uri, amb l’ajuda de Raul Rodríguez, ha marcat el gol de l’empat 7 minuts abans que s’acabés l’encontre. L’Estadi feia goig de veure, 1.920 persones s’han acostat al Municipal, en el dia que s’ha fet homenatge a l’exjugador Jordi Freixa. El RCDEspanyol s’acaba emportant el Trofeu de Sant Aniol, per ser l’equip visitant.

Unió Esportiva Olot: Gianni (Wilfred, 46’), Freixa (Canal, 12’ – David Márquez, 62’) Musa, Sergio Maestre (Germán, 46’), Rojas (Argi, 46’), Héctor (Eric, 58’), Carlos Martínez (Xavi Ferrón, 46’), Óscar Sielva (Abel, 46’), Rubén Canelada (Coro, 46’), Enric (Toni, 58’), David López (Uri, min.46).

RCD Espanyol: Pau López, Víctor Álvarez (Clerc, 58’), Salva S. (Duarte, 58’), Sergio García (Jairo, 46’), Abraham (Joan Jordan, 46’), M. Lanza (Mattioni, 62’) David López (Álex, 62’), Javi López (Arbila, 58’), Colotto (Raúl, 62’), Montañés (Mamadou, 58’), Eric (Álvaro, 45’)

Gols: Jairo (70′), 0-1. Raúl Rodríguez (83′), pp 1-1.

Incidències: 1.920 assistents a l’Estadi Municipal. I homenatge a Jordi Freixa que ha disputat els seus últims 10 minuts amb la samarreta de la UEO. Al minut 12 ha estat substituït i ha rebut un pin de plata de la Unió Esportiva Olot, una placa commemorativa i una samarreta amb el número 17.

L’Olot d’Arnau Sala ha anat de menys a més al Trofeu de Sant Aniol, i és que els blanc-i-blaus han fet setge a la porteria de Gianni als primers compassos de partit. Sergio García ha estat el jugador més actiu, de fet, al minut 16 podria haver obert la llauna si no hagués creuat tant un xut que ha sortit a la dreta de Gianni. Ho ha provat 5 minuts més tard, de cap, després d’una gran centrada de Sergio García ha enviat la pilota al pal i en el refús, sol davant la porteria, Montañés ha enviat la pilota fora. Gianni ha hagut d’intervenir per evitar el gol visitant, aturant un xut de Lanza des de fora l’àrea al 25′. L’Olot no ha tingut cap arribada clara fins a la porteria visitant fins al minut 27′, quan David López ha arribat a línia de fons i ha forçat un córner. Musa, des de la frontal, 2 minuts més tard ha enviat un potent xut a la porteria blanc-i-blava, però Pau López ha reaccionat a temps. Enric, que havia aparegut en diverses accions, ha tingut la més clara al 31′, quan s’ha esmunyit de Víctor Álvarez i ha encarat a Pau que li ha aturat el xut amb el peu, l’àrbitre però ha invalidat la jugada per falta en atac. Poc abans del descans, Enric ho ha tornat a intentar amb una rematada d’allò més acrobàtica però la pilota ha sortit a la dreta de Pau López.

A la represa, i amb molts canvis, l’Olot ha anat agafant protagonisme. Coro ha sortit endollat, i al minut 50′ ja ha tingut una bona ocasió arribant a l’àrea i provant la rapidesa del porter espanyolista. 10 minuts més tard, en una jugada semblant, Pau s’ha tornat a mostrar imbatible. En una contra, molt ben trenada per l’Espanyol ha arribat el gol visitant, Jairo ha culminat una jugada d’Arbilla. L’Olot no ha abaixat els braços, al contrari, i és que just a la jugada següent Coro ha perforat la porteria de Pau. L’assistent però, ha invalidat el gol per fora de joc, molt rigorós. L’Estadi Municipal animava de valent, i els jugadors han aprofitat l’empenta per posar una marxa més, al 80′, Ferrón primer i Toni Ruedas després han tingut una clara doble-ocasió. I ha estat just després, que Uri Santos, a centrada de Ferrón, ha posat taules al marcador, amb l’ajuda de Raúl Rodríguez en última instància que ha tocat la pilota.

Al final del partit, Tomàs Feliu, gerent de Sant Aniol, ha fet entrega del Trofeu de Sant Aniol a Raúl Rodríguez, capità del RCDEspanyol.

_MG_3197

Integra Olot. Fa unes setmanes vam rebre la visita d’uns membres d’Integra Olot, que és una fundació sense ànim de lucre, que treballa pel benestar de persones amb alguna discapacitat intel·lectual. Avui, han pogut veure un partit del primer equip en directe. Ens consta que s’ho han passat bé. Nosaltres estem contents de poder-vos ajudar una mica!

BvBHyNkIYAAr3Sm

Leave a Reply