S’acaba la Copa Catalunya

L’Olot ha quedat eliminada de la Copa Catalunya al perdre als penals contra el Badalona, 0-0 al final del temps reglamentari i 4 a 5 en la tanda de penals. Els d’Arnau Sala han portat el pes la major part del partit però Marcos en unes ocasions i la punteria en les altres han evitat que l’Olot marqués el gol que els donés la classificació pels quarts de final.

Club Futbol Badalona: Marcos, Amantini, Fran Grima, Toni Lao, Bermudo (c), Prior, Carracedo (Matamala, 77′), Juba (Àlex Fernandez, 67′), Manu Balda, Fran Bea i Abraham.

Unió Esportiva Olot: Wilfred, Argi, Ruben Canelada, Germán, Rojas, Hector, Carlos Martinez (Musa, 66′), Oscar Sielva, Uri, Xavi Ferrón (David López, 66′) i Coro.

Gols: 0-0, al final del temps reglamentari. Als penals, 4-5.

Àrbitre: Òscar Sanchez Arias (Delegació de Vic)

La Unió Esportiva Olot no ha pogut passar de l’empat al Camp Municipal de Pomar. Tot i que els jugadors olotins han tingut ocasions clares per fer-ho no han pogut batre a Marcos, que com és habitual ha estat dels homes destacats del seu equip. Els homes d’Arnau Sala s’enfrontaven per primera vegada a la pretemporada amb un equip de la Segona B, i eren conscients que el partit que en sortiria seria molt diferent a la resta. Partit molt travat, on el Badalona ha donat la pilota a l’Olot i ha esperat per sortir a la contra o fer mal en les accions a pilota parada. La primera ocasió clara no ha arribat fins al minut 25, quan Abraham dins l’àrea estava a punt de rematar una centrada Manu Balda, però a última instància Argi ha estat prou ràpid com per prendre-li la pilota. Amb la primera ocasió, el matx ha agafat un altre ritme. I Coro al 27′, a sorprès a la línia defensiva sacant una falta rasa per Ferrón que ha encarat Marcos i aquest ha enviat la pilota a córner. El millor tram de l’Olot ha estat els últims 5 minuts de la primera part, quan ha fet setge a la porteria badalonina. Uri s’ha trobat sol davant Marcos, i seguidament Coro ha enviat la pilota al pal, després d’una passada de Santos. Abans del descans, Coro de nou ha tornat a topar amb el porter local, i al 44′ ha intentat sorprendre’l amb un llançament de falta directe des del lateral de l’àrea.

El Badalona ha sortit més endollat que l’Olot després del descans, Wilfred amb el peu ha pogut aturar Manu Balda en un u contra u, i seguidament Abraham ha fallat quan havia quedat sol davant la porteria olotina. L’Olot necessitava un canvi, i han entrat Musa i David López per Ferrón i Carlos. Musa, al 76′, s’ha colat entre la defensa local i ha fet un potent xut des de fora l’àrea que ha salvat Marcos pels pèls. Musa, abans de la finalització del temps reglamentari, ha intentat sorprendre Marcos amb una rematada amb l’exterior de la cama esquerre però la pilota ha marxat fregant el pal.

Als penals, el Badalona ha acabat eliminat a l’Olot. David López, Òscar Sielva, Hèctor i Rojas han transformat la pena màxima, però Coro i Germán han fallat els seus llançaments. S’acaba la Copa Catalunya per l’Olot, que a partir d’ara afrontà la competició de la regularitat, la primera prova de les 38, diumenge que ve contra el recent ascendit Cornellà a domicili (19:45).

Leave a Reply