La Tribuna de l’Estadi Municipal s’ha quedat petita

Ens disgusta informar als nostres socis i aficionats que no ens queden abonaments de Tribuna, ni tampoc places a la llotja o a les cadires de soci protector.

És una notícia amb doble lectura, la positiva és que cada dia el Club creix més i tenim més aficionats que ens volen donar suport, la negativa és que la Unió Esportiva Olot està creixent a més velocitat del que ho poden fer les nostres instal·lacions i no disposem d’un estadi a l’alçada dels nostres socis.

A partir d’ara farem una llista d’espera per tots els socis que vulguin un abonament amb accés a tribuna, quan hi hagi baixes s’assignaran les vacants.

La Junta Directiva es compromet a seguir treballant per convèncer als nostres representants de que el projecte del Olot es de creixement i llarg recorregut i que els socis del Olot es mereixen quelcom millor que tantes dificultats.

Leave a Reply