Comença l’aventura!

La Unió Esportiva Olot comença aquest cap de setmana la lliga al camp del Cornellà, diumenge a les 19:45. Arnau Sala disposarà de tots els efectius pel partit, tot i que encara no estan validades les fitxes de Gallego i Sergio Maestre.

L’Olot enceta la segona temporada a la categoria de bronze. La lliga és la competició de la regularitat, i l’equip és coneixedor que una mala dinàmica pot castigar molt. Així doncs, és necessari anar amb peus de plom a tots els camps, partit a partit. En l’any de l’estrana a Segona B, la Unió Esportiva Olot va debutar amb victòria davant l’Espanyol (1-0), aquesta temporada comencem contra el recent ascendit Cornellà, un equip que de ben segur encara anirà amb l’embranzida del final de la temporada passada.

Arnau Sala espera dels seus jugadors s’adaptin rapidament al camp del Cornellà, de gespa artificial i de reduïdes dimensions. Un tipus de camp que és molt típic d’aquesta categoria. Arnau vol un equip amb solidesa defensiva, control del partit i un futbol directe, qualitats que ha mostrat l’equip al llarg de la pretemporada.

El conjunt de Jordi Roger debuta a la divisió de bronze després d’una pretemporada un xic irregular, marcada per la falta de vacances i planificació. Els del Baix Llobregat són un equip molt intens, agressiu i tot i que s’han reforçat aquest estiu, han mantingut les peces clau de l’equip que va aconseguir l’ascens.

L’última vegada que Olot i Cornellà es van enfrontar va ser fa dos campanyes a 3a Divisió quan els dos conjunts lluitaven per aconseguir l’ascens a la divisió de bronze. El 2013 va ser torn de l’Olot, però el 2014 ho ha set del Cornellà. Els dos últims partits van acabar en empat a Cornellà (1-1) i victòria al Municipal olotí (3-2).

Leave a Reply