Spinreact es converteix en patrocinador del 1r equip

La Unió Esportiva Olot ha arribat a un acord amb l’empresa garrotxina, especialitzada en bioquímica

Des d’aquest passat dimecres, l’UE Olot incorpora a SPINREACT, com a patrocinador del 1er equip. La empresa Spinreact, fundada a Olot fa més de 30 anys, és un dels líders en el camp de la bioquímica clínica, serología, inmunoquímica, i d’altres reactius per usos clínics i sanitaris. L’empresa actualment té seu a Sant Esteve d’en Bas, exporta els seus productes a 90 països, i forma part de la multinacional TOYOBO. Al igual que l’UE Olot, l’empresa fundamenta el seu èxit en valors com les arrels locals, l’esforç, el treball en equip, o la dedicació. Ens va molta il·lusió la firma d’aquesta vinculació, amb una empresa que fa anys que treballa des de la Garrotxa, amb gent de la Garrotxa i que ara s’apropa als aficionats de la Unió Esportiva Olot.

El logo de Spinreact i Toyobo aniran al dors de la samarreta, just a sobre el número, i ja s’estrenarà aquest diumenge en el partit davant l’Espanyol B.

 IMG_3708 copiaIMG_3703 copia

Leave a Reply