Ara és l’hora, de guanyar

Després d’haver sumat un punt en tres jornades disputades, la Unió Esportiva Olot té la necessitat imperiosa d’obtenir el triomf amb la visita del Mallorca B, un filial farcit de talent que acaba de pujar a la categoria de bronze.

Els d’Arnau Sala arriben ferits després de la desfeta a Saragossa. No és el què, sinó el com, deixant-se remuntar el marcador en dues accions desafortunades. La manca de punteria és un altre dels aspectes a corregir, tot i que els dos gols de Carlos Martínez són un filó per agafar-se. Cal passar pàgina i minimitzar els errors, els “famosos” petits detalls, en un duel que tot i la fase embrionària de la competició, esdevé clau per no perdre de vista els primers llocs. El central Jorge Rojas, un dels capitans, tornarà després del partit de sanció.

El rival, l’equip entrenat per Javier Olaizola, és un bloc amb jugadors de qualitat que pretenen saltar al primer equip. Els balears han arrencat la lliga de forma magnífica amb dues victòries en tres partits (6 punts) i de ben segur seran un os dur de rossegar. De fet, les dues derrotes consecutives que han encaixat els de la Garrotxa han estat precisament contra dos filials (Espanyol B i Saragossa B).

Com sol passar contra els conjunts mallorquins, l’enfrontament serà diumenge a les 12 del migdia a l’Estadi, un horari que porta bons records a l’Olot. I és que els precedents a l’hora del vermut al Municipal són esperançadors; dues victòries (Atlètic Balears i Constància) en els dos partits de la temporada passada. Serà un dia especial per l’extrem Xavi Ferrón, que va jugador dos anys al juvenil del Mallorca i es retrobarà amb alguns dels seus ex-companys.

Parlant de precedents, en aquest cas històrics, els garrotxins no s’han enfrontament mai al filial del Mallorca però sí al primer equip. Concretament van ser dos partits de pretemporada de l’any 1982 i 83 quan els de Ses Illes van visitar la capital olotina. Els duels van acabar amb victòria visitant (1-3) i triomf olotí (3-1) respectivament (informació de Pep Solés, president dels Exjugadors).

Convocatòria: Per confirmar 

Foto: Xavi Ferrón marcant un gol en un partit de la temporada passada. // Martí Albesa

Leave a Reply