Presentació del futur de la UEO

Ahir a la tarda va tenir lloc la presentació dels equips del futbol base per a la nova temporada 2014-15. L’acte, celebrat a l’Estadi Municipal just després de l’entrenament del primer equip, va aplegar els 11 conjunts que conformen el futbol formatiu del club i una bona presència de públic. 

En concret, es tracta de quatre alevins (A, B, C i D), tres infantils (A, B i C), dos cadets (A i B) i dos juvenils (A i B). En total, uns 180 nanos amb ganes d’aprendre, competir i lluir els colors de l’Olot. Els més joves van prendre la paraula, van ser els autèntics protagonistes davant els mitjans de comunicació i van realitzar una sessió de fotos, tan individual com a nivell de grup, per tenir un record inesborrable d’aquest nou curs. Els pares i aficionats de l’Olot també van respondre a l’acte i van emplenar la grada del Municipal en una tarda de club en família.

Després de les presentacions, va ser el torn dels parlaments. El director esportiu Àlex Terma va desitjar una molt bona temporada a tots els conjunts de la pedrera i sobretot va demanar “jugadors actius i compromesos per al primer equip, ja que són un mirall i un referent per a la mainada”.

El president del club, Joan Agustí, va reivindicar el planter olotí treient pit dels nombrosos jugadors que havien debutat amb Arnau Sala a la banqueta. També va fer referència a la filosofia del club assenyalant que “som un club que té grans diferències: tenim uns valors que defensem i volem que els jugadors creixin amb aquests valors”.  Agustí va reiterar el “compromís de la junta directiva” i va afegir que “tots som necessaris pel bon desenvolupament del futbol base, que és un pilar molt important d’aquest club”. En aquest sentit, va admetre que dediquen el doble de recursos que generen amb les quotes perquè “és la base i el futur de l ‘Olot”. Per acabar, el màxim mandatari va elogiar la tasca dels entrenadors i va fer una crida a la unitat i a la cohesió: “Tots junts som l’Olot, ens falta assolir categories més altes i ho farem amb la força de tots plegats”.

Galeria de fotos de l’acte:

http://www.ueolot.com/px_gallery/presentacio-del-futbol-base-per-vicenc-montero/

 

 

 

Leave a Reply