Un final massa cruel (Olot 1-1 Mallorca B)

Tot i posar les ocasiones més clares i el domini del joc, la Unió Esportiva Olot ha rebut el càstig més dur amb una rematada de cap de Kike en temps de descompte. Ben aviat, Albert Canal havia avançat els olotins que es queden amb dos punts després de quatre jornades disputades.

Sembla que els astres s’hagin alineat perquè l’Olot no aconsegueixi la primera victòria. L’equip domina, juga, lluita, competeix i arriba amb perill però li manca aquella punta de sort per acabar de tancar els partits. Aquest migdia, davant el Mallorca B, els d’Arnau Sala han signat un inici prometedor amb el gol d’Albert Canal, que ha empès la pilota amb el pit després d’una assistència amb el cap d’Enric Gallego. Era el primer quart d’hora i els locals superaven en tots als aspectes als balears, molt tímids i sense generar accions clares a prop de la porteria de Wilfred. Germán, amb una rematada al pal, i Carlos, després d’una gran combinació amb Coro, podien haver ampliat l’avantatge abans del descans.

A la represa el partit s’ha trencat i s’ha obert més, cosa que ha provocat que es veiessin més oportunitats remarcables als dos costats. L’Olot ha seguit insistent però s’ha topat novament amb els pals en un xut molt potent d’Enric i una rematada de Germán, molt actiu en el joc aeri. Ja en el tram final, ha replicat el conjunt mallorquí, que no volia marxar de buit de la Garrotxa. Kike, en dues ocasions, ha fet lluir Wilfred que ha tingut l’ajuda del pal per evitar l’empat. Però això només ha estat un avís perquè en temps de descompte i després d’unes possibles mans d’un davanter del Mallorca B, el mateix Kike ha empatat amb la testa aprofitant una centrada des de la banda dreta de l’atac. Un epíleg fatídic per un conjunt olotí que no ha sabut matar el partit i s’ha quedat amb la mel als llavis davant dels 1.483 espectadors que omplien l’Estadi. Tot i l’infortuni de la jugada decisiva, l’Olot suma un punt i millora la imatge de partits anteriors i haurà de buscar al camp de l’Eldense (diumenge que ve, 19h), un primer triomf que es resisteix més del compte.

Primer gol de Canal: El de Sant Privat ha completat una bona actuació al lateral dret i s’ha estrenat amb la samarreta de l’Olot en una jugada d’oportunisme. Amb el pit i sobre la línia de gol, Canal ha anotat la diana favorable als locals, al final insuficient per aconseguir els tres punts.

Tres pals, el súmmum de la mala sort: Els olotins no han pogut sentenciar el duel en part per culpa de la fusta, que ha evitat el gol en les accions de Germán i en xut duríssim d’Enric Gallego. Els d’Arnau Sala han creat molt perill però no l’han pogut materialitzar i la fortuna tampoc s’ha aliat amb ells, al contrari, els ha penalitzat durament quan ja tenien l’alegria a tocar.

FITXA TÈCNICA

Olot: Wilfred, Canal, Canelada, Germán, Rojas, Maestre, Héctor, David López (Xavi Ferrón, 62′), Carlos (Uri Santos, 85′), Coro i Enric (Èric Vilanova, 75′)

Mallorca B: Royo, Company, Gabri, Kasim, One, Clausí, Cortés (Iriarte, 67′), Nico (Raul, 86′), Cedric, Sastre (Kike, 59′) i Brandon.

Àrbitre: Daniel Baiges Dones. Ha amonestat Rojas i Maestre (Olot) i Cortés, Sastre, Brandon i Iriarte (Mallorca B).

Incidències: 1483 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot

Gols: 1-0 (Canal, 14′), 1-1 (Kike, 92′)

Foto: Albert Canal celebrant el seu primer gol amb l’Olot // Martí Albesa

Leave a Reply