Amistós solidari a Besalú

El primer equip de l’Olot disputa demà al vespre un amistós de caràcter benèfic al camp del Besalú de Segona Catalana. El partit s’emmarca en l’11è Memorial Joan Vergés “Quei” i servirà a Arnau Sala per donar minuts als menys habituals. 

El Besalú, entrenat per Marc Domínguez, milita a la Segona Catalana per segon any consecutiu. De fet, després de l’Olot és l’equip garrotxí que està en una categoria més elevada. A la lliga, els besaluencs porten dos punts després de dues jornades disputades i es troben a la zona mitja-baixa de la classificació.

El tècnic de la UEO, Arnau Sala, tindrà una bona oportunitat per repartir minuts als futbolistes que han tingut poc protagonisme en aquesta arrencada de competició, i fins i tot per veure en acció alguns juvenils com el porter Àlex Campos, el lateral Fran Solé o el davanter “Pepu”. Tot i la presumible superioritat, serà una bona prova per corregir aspectes tàctics del partit contra el Mallorca B i començar a assajar conceptes per al desplaçament de diumenge al camp de l’Eldenc (19h).

Els donatius del matx aniran destinats a Càritas Garrotxa, tal i com ja va fer l’Olot en el primer amistós al Municipal contra el Sabadell. Per tant, es tracta d’un partit benèfic en el qual el més important és recaptar el major nombre de diners possible i oferir un bon espectacle als aficionats. El duel arrencarà a les 8 del vespre al Municipal de Besalú.

Leave a Reply