I per què no a Elda?

La UEO vol trencar el malefici i vèncer al camp d’un recent ascendit, l’Eldenc, instal·lat a la meitat de la taula. Cita clau per al futur més immediat dels garrotxins, per plasmar la millora futbolística i per esvair dubtes.

Les vibracions transmeses en el duel contra el Mallorca B, tot i l’empat, són un motiu per a l’optimisme que ara cal transformar urgentment en tres punts. L’Olot imprimeix el seu joc habitual però es troba negat de cara a porteria, mentre que la seva la perforen amb massa facilitat. Convé solucionar aquests problemes per sumar, per fi, una victòria que serveixi per canviar l’estat d’ànim i es converteixi en un punt d’inflexió. El vestidor està confiat i motivat en què els resultats arribaran, i el cert és que tot just encetem la cinquena jornada i el bo que té la Segona B és que les dinàmiques es poden girar en un obrir i tancar d’ulls.

El contrincant és força desconegut, l’Eldenc, que acaba de pujar de Tercera Divisió després d’uns anys d’insistència. I no s’hi han posat pas per poc, ja que han confeccionat una plantilla realment interessant amb jugadors contrastats com Quini, Richi Paz, Pepe Mora o Pablo Redondo. Tots plegats, a les ordres del jove i inexpert Fran Yeste (tot i que és Rubén Albés qui hi posa el carnet d’entrenador), aquell esquerrà rosset i finet que va jugar l’Athletic Club. Els eldencs han començat de forma irregular la competició amb dues victòries i dues derrotes, l’última encaixada estrepitosament a Lleida (4-0). Curiosament, el club del Vinalopó va ser fundat al mateix any que l’Olot (1921), tot i que té més experiència a Segona B (9 temporades) i fins i tot a Segona A (5 temporades).

Com que es tracta d’un desplaçament força llunyà (8 hores d’autocar), la plantilla dirigida per Arnau Sala surt demà a primera hora del matí i pararà a entrenar a Tarragona (instal·lacions del Nàstic) i després a dinar. Els olotins faran nit a Elx abans de desplaçar-se diumenge cap al Nuevo Pepico Amat, escenari del matx, de gespa artificial, amb capacitat per a 4.000 espectadors. El partit començarà a les 7 de la tarda i es podrà seguir a través del compte de twitter oficial del club o amb la transmissió de Ràdio Olot.

 

Convocatòria: per confirmar

Foto: Martí Albesa/UE Olot

 

Leave a Reply