OLOT FITNESS SPORT CENTER

És un gimnàs de grans instal·lacions situat al centre d’Olot que el dimecres passat va acollir la primera plantilla del club per a realitzar el seu entrenament matinal.

L’espai, plenament habilitat, disposa d’unes infraestructures ideals per desenvolupar l’exercici físic en qualsevol moment del dia. De fet, tenen un horari amb classes dirigides d’un munt d’activitats com cycling, cardio tono, crossfit, pilates, ioga, zumba, body attack, body jump, gac o hipopressius. A més, aquest octubre estrenaran “zumba kids” per nens i nenes de 6 a 12 anys.

Els integrants del primer equip de l’Olot van suar de valent la samarreta el dimecres passat amb el circuit que va dissenyar Martí Matabosch, el preparador físic del club. Va ser una hora intensa de treball i resistència que va servir per enfortir els músculs i preparar-se físicament de cara als següents compromisos de competició. Des del club volem donar les gràcies a Olot Fitness Sport Center per cedir-nos les seves instal·lacions.

Per més informació, els trobareu a la Carretera de Santa Pau, 12-14 (Olot) o al telèfon 972 27 18 18.

 

Leave a Reply