DISBESA-DARNÉS

Després de més de 55 anys des de la seva fundació, el Grup Disbesa- Darnés és actualment el referent de la distribució per al sector d’hostaleria i d’alimentació i desenvolupa l’activitat distribuïdora a Catalunya, Madrid, Andalusia i la Comunitat Valenciana, amb 33 centres de distribució. Disbesa dóna suport al projecte de la UEO.  

 

Nascut de la fusió de dues empreses familiars consolidades, el Grup Disbesa-Darnés va començar el seu creixement basat en l’esforç i la dedicació i, al mateix temps que es consolidava com a líder del sector a Catalunya, s’implantava a Madrid (1996), Andalusia (1998) i posteriorment a Benicarló (2001). Poc temps després s’amplia substancialment la gamma de productes amb la implantació de les línies de refrigerats i de fruita i verdura fresca. En els últims anys, l’expansió a les zones d’Alacant (2009), València (2010) i Castelló (2012) consolida al grup Disbesa-Darnés com a líder de la distribució tant en nombre de clients com en àrea d’actuació, amb més del 55% del consum nacional Horeca.

 

La Central de compres i gestió del grup Disbesa-Darnés és Bmark i ha significat un punt d’inflexió fonamental en l’evolució estratègica del Grup, especialment pel que fa al tractament unificat de la gestió de compres, de màrqueting, de gestió administrativa, econòmica i financera.

BEGUDES I MARKETING, S. L.
Pol. Ind. Puig Tió, Parcel·la 12
17412 Maçanet de La Selva (Girona)
Tel: 972 85 92 92 Fax: 972 85 92 96

BEGUDES I MARKETING, S. L.
Ctra. de l’Estartit, 148
17257 Torroella de Montgrí (Girona)
Tel: 972 76 13 83 Fax: 972 76 13 84

 

Disbesa col·labora fermament amb el projecte de la Unió Esportiva Olot i estem agraïts que una empresa d’aquesta magnitud formi part del nostre club.

Leave a Reply