Hostench: “El retrobament serà màgic”

Entrevista a JORDI HOSTENCH, exjugador de l’Olot, ara a les files de l’Elx Il·licità, el nostre proper rival.

Vas marxar a Elx aquest estiu i ara tornes a l’Estadi Municipal per primer cop. Què sentiràs?

Serà un moment màgic, molt especial per a mi. Vaig marxar molt content amb tothom, amb la gent del club, amb els jugadors i amb l’afició, que és un deu. No tinc cap problema amb ningú i torno a casa amb la il·lusió que em surtin bé les coses.

Quin partit t’esperes?

L’Olot segur que ha preparat tota la semana pensant que ha de guanyar sí o sí. Els jugadors estaran molt motivats, i encara més sabent que la jornada pasada nosaltres vam guanyar el Lleida i que ara venim amb moltes ganes de continuar aquesta ratxa positiva.

Des de la distància, et sorprèn l’inici de l’Olot?

La setmana passada vaig escoltar el partit per Ràdio Olot i semblava que el tenien ben controlat, però a la segona part no entenc què va pasar tan ràpidament. Tenint en compte la magnífica pretemporada que van fer, em pensava que començarien lluitant entre la meitat de la taula i les primeres posicions, però com deia Jorge Rojas (el capità), queda molt i han de continuar treballant.

Amb quin Ilicitano s’enfrontarà?

Amb un equip que, tot i la joventut que té -amb una mitjana d’uns 22 anys-, competeix bé tot el partit, ja sigui jugant amb la pilota o defensant. Sempre donem el màxim de nosaltres mateixos.

 

Foto: Elche CF

*Aquesta entrevista sortirà publicada al fulletó que es reparteix cada diumenge de partit a l’Estadi Municipal

Leave a Reply