Un matí per retrobar-nos

Un matí per retrobar-nos… amb nosaltres mateixos. La Unió Esportiva Olot necessita un punt d’inflexió que converteixi les bones sensacions en resultats tangibles. Les intencions són prometedores, la realitat no és massa positiva però encara som a temps de reaccionar. Cal canviar el xip, tornar a tancar amb pany i clau la porteria i millorar l’eficàcia golejadora. La qualitat hi és, s’ha de mantenir la convicció i no perdre la concentració.

Un matí per retrobar-nos… amb l’afició. Tenim un deute pendent amb el públic meravellós i incondicional que ens acompanya en el dia a dia. Més d’un miler d’ànimes acudeixen a l’Estadi Municipal cada dues setmanes i aquesta temporada encara no s’han pogut endur cap alegria a casa. Hi són a les verdes i a les madures, s’hi deixen la veu, plogui, nevi o faci sol, i ara és l’hora de recompensar-los. Per ells, toca guanyar.

Un matí per retrobar-nos… amb Jordi Hostench. Sovint es diu que dins el terreny de joc no hi ha amistats que valguin però certament es farà estrany veure jugar a Hostench a Olot amb una altra samarreta. En Jordi va triar un altre camí, seguint la progressió meteòrica que apuntava la seva carrera, i tornarà a la Garrotxa per veure amics i familiars i sobretot per fer el que millor sap fer; cavalcar amunt i avall pel carril esquerre. (aquí, l’entrevista a l’olotí)

Un matí per retrobarnos… amb l’Elx B, la nostra bèstia negra, o “franjaverda”. Vides paral·leles les de l’equip il·licità i l’Olot després d’aquella promoció d’ascens d’ara fa dos cursos. Els de Vicente Mir van aconseguir pujar a Segona B a terres garrotxines en l’eliminatòria de campions (1-0 i 2-2), deixant arraconat un Olot que va tocar al cel a la tercera ronda contra l’Arandina. I la temporada passada, correctiu important dels alacantins al Municipal (0-4) en la recta final de competició. Els olotins van patir per salvar-se mentre l’Elx es va erigir en una de les revelacions flirtejant amb el play-off fins a última hora.

Un matí per retrobar-nos... amb la victòria. Elda queda molt lluny, i no només geogràficament. Al cap i a la fi, el que manen en el futbol són els resultats, els punts i els gols. Diumenge a les 12, els d’Arnau Sala tenen l’oportunitat d’arranjar unes setmanes discretes i nodrir-se de confiança per afrontar un tram dur de calendari. És en els moments difícils quan han de respondre uns jugadors que tenen qualitat, orgull i amor propi per fer-ho. És ara quan tots hem d’estar units. Junts més forts. Tots, conjurats per guanyar.

*Homenatge a l’hoquei: abans del partit, es durà a terme un merescut reconeixement al primer equip Club Hoquei Olot, que aquest curs ha pujat, per primer cop a la seva història, a la categoria de Nacional Catalana, la tercera més important de la disciplina. El conjunt entrenat per Quim López serà present a l’Estadi per rebre l’ovació dels aficionats. La UEO, sempre amb l’esport garrotxí.

Convocatòria: Per confirmar.

Baixes: Canal (lesionat) i Germán (sancionat)

 

Foto: Hostench, contra l’Elx Il·licità en la promoció d’ascens del curs 2012-13. // Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply