HIPRA

HIPRA és la referència mundial en prevenció per a la salut animal. Són especialistes en diagnòstic i servei tècnic de suport al veterinari i els seus productes són reconeguts per la seva alta qualitat. L’empresa, amb seu a Amer, és un altre agent econòmic que dóna suport a la UEO. 

La companyia farmacèutica, dedicada a la recerca, producció i comercialització de productes per a la salut animal, disposa d’un ampli catàleg de productes biològics altament innovadors, amb un avançat servei de diagnòstic i una línia pròpia de Kits de diagnòstic. Es tracta d’una àmplia gamma de vacunes i fàrmacs que ofereixen solucions addicionals i avantatges diferencials als professionals veterinaris.

A més, HIPRA compta amb una sòlida implantació internacional. Estan presents a més de 25 països amb filials comercials pròpies i plantes de producció estratègicament situades a Europa i Amèrica. L’àmplia xarxa de distribució mundial permet que els productes arribin a clients de més de 100 països, en els cinc continents.

HIPRA va ser fundada el 1971 i des de llavors, el seu creixement no ha parat. Dels 10 milions d’euros de facturació i un equip de 80 persones que tenia el 1991, ha passat als 1000 treballadors que té actualment, repartits entre els diversos centres de Catalunya i l’estranger.

Prevenció, qualitat i experiència, els trets distintius d’un referent en el sector. Des de la Unió Esportiva Olot, estem contents que companyies d’aquesta envergadura, prestigi i reputació col·laborin estretament amb el nostre projecte.

A Catalunya, la seu central es troba al poble d’Amer, Avinguda la Selva 135 (17170, Girona). També els podeu localitzar al telèfon 972 43 06 60 o al correu electrònic hipra@hipra.com. La seva pàgina web és www.hipra.com

Leave a Reply