ESJA Pintors

Empresa fundada l’any 1956 per l’Estanis i en Jaume. Al principi estaven ubicats al centre d’Olot, actualment es troben al polígon industrial Pla de Baix. 50 anys, 3 generacions i un suport ferm a la UEO, com es pot comprovar en la publicitat de la banqueta visitant de l’Estadi. 

ESJA Pintors ofereix tractaments especials interiors i exteriors, rehabilitació de façanes, nous materials aplicats a noves tendències amb certificats per al comerç i la indústria alimentària. A més, disposen de tractaments de fustes interiors i exteriors amb els materials més innovadors i utilitzen colors a la carta amb textures personalitzades. Altres serveis que proporciona ESJA són lacats i tècniques d’avanguarda, pintura integral d’edificis, pintura industrial, aplicacions especials, restauració de grans superfícies i noves tecnologies amb aparells innovadors.

En definitiva, una àmplia gamma de possibilitats en el món de la pintura amb un bon assessorament que propicia que moltes indústries hi confiïn alhora de fer el manteniment. ESJA Pintors col·labora amb el projecte de la Unió Esportiva Olot, tal i com veiem en la imatge de la banqueta de l’Estadi Municipal, i estem molt satisfets i orgullosos amb la seva ajuda.

Els trobareu al Carrer Bestracà d’Olot (17800), al telèfon 972 26 63 56 o bé a través del correu eletrònic esja@esjapintors.com. La seva pàgina web és www.esjapintors.com

Leave a Reply