El resum de la jornada al FUTBOL BASE (18 – 19 octubre)

LES CRÒNIQUES

És dimarts, per tant, és el dia per excel·lència del futbol base de la Unió Esportiva Olot. Avui toca fer balanç d’una nova jornada per als conjunts del planter olotí, un cap de setmana que ens ha deixat 5 victòries, 2 empat i 3 derrotes. L’únic equip que no va jugar  va ser l’Aleví D, que va dur a terme un entrenament per mantenir el ritme de competició. Aquests són els resums dels partits:

Aleví A 2-2 Les Preses

Un partit fluix de l’Aleví de l’Olot, que tot i això no va tenir problemes fins a l’última part. Després d’anar guanyant 2-0, els presencs van aconseguir marcar dos gols en els darrers tres minuts per igualar el marcador.

Blanes A 6-1 Aleví B

Un xoc molt dur davant d’un gran Blanes, que va estar molt ben posat sobre el terreny de joc. Dos xuts imparables des de fora l’àrea i una pilota a l’esquena dels centrals van situar el 3-0 en el marcador, una llosa massa pesada per al nostre Aleví B, que va poder marcar el gol de l’honor.

Aleví C 5-6 Fornells

Un enfrontament igualat de la primera a la ultima part, amb un domini intermitent dels dos equips. El cert és que la victòria va estar a la mans de l’Olot en alguns moments, però al final no va poder ser possible. Tot i així, els de Joan Carré van realitzar un dels seus millors partits fins ara, un símptoma que s’està treballant cap a la direcció correcta.

Manlleu 2-2 Infantil A

Molt bon partit per part dels dos equips. La primera part va ser de domini local però aprofitant un bon contraatac, l’Olot es va avançar en el marcador. La llàstima és que el Manlleu va neutralitzar la diana inicial just abans del descans. A la segona part, els osonencs van tornar a sortir molt endollats tot i que les ocasions més clares van ser per al bàndol garrotxí. El tram final va ser frenètic; els de casa van col·locar el 2-1 quan faltaven cinc minuts, però els de Juvanteny i Vegas no es van donar per vençuts i van anotar l’empat in-extremis. Un resultat just i molt treballat.

Infantil B 5-2 Vilablareix

Un duel dominat de cap a peus per l’Infantil de Primera Divisió. Els jugadors de Farrés i Roure van obrir la llauna i, a diferència dels partits anteriors, no van donar opció a que el rival hi pogués dir la seva. Tot i això, els visitants no van abaixar els braços i van crear cert perill a la porteria de l’Olot mitjançant el seu davanter de referència. Els tècnics es mostraven contents del joc practicat fins ara però admeten que cal treballar per millorar la solidesa defensiva.

Infantil C 13-0 Sant Pere Màrtir 

Un matx controlat de principi a fi per al nostre conjunt. En la primera part, es va veure molta intensitat, idees clares i realitzant moviments i premisses treballades durant la setmana. A diferència del partit anterior, els nois de Sergi Vila i Llorenç Barris van ser superiors físicament i això es va notar en el control del joc. A la represa van sortir més relaxats degut al contundent resultat (8-0 al descans) i el joc va ser més tranquil i de domini altern.

Premià de Mar 2-3 Cadet A

Partit molt intens, amb domini de la pilota i del partit de la UEO només amb accions aïllades del rival. Tot i això, el nostre Cadet va rebre un gol en contra al minut 15 en un mal rebuig. La reacció va ser ràpida i un penal va significar l’empat al minut 18. Els olotins van seguir atacant i van trobar el premi del gol en un córner entre rebots. Amb insistència, sacrifici i esforç va arribar el tercer gol olotí, ja al minut 70 de partit. L’Olot va saber mantenir la compostura defensiva en els últims minuts.

Cadet B 4-0 Santjoanenc 

Un enfrontament entre garrotxins totalment dominat per l’equip olotí, que no va aprofitar els grans espais que deixava el Santjoanenc a darrere per obtenir més gols. Malgrat oferir una bona sortida de pilota i una circulació notable al centre del camp, als de Joan Luque els falta millorar la definició de cara a porteria.

Cardedeu 3-0 Juvenil A

Un resultat difícil d’explicar, ja que durant els primers 40 minuts els olotins van ser els clars dominadors del partit controlant el joc i creant ocasions, que incomprensiblement es van fallar. I quan perdones, ho acabes pagant. Dues errades en defensa en els últims minuts de la primera part van deixar un 2-0 al descans. Veure per creure. A la represa, ja va ser una altra història amb un Cardedeu molt més ben posat i jugant amb el temps i el marcador a favor. Els locals van interrompre el joc constantment i van perdre temps mentre que els de Rafel Iglesias i Cesc Solé van buscar un gol que els mantingués amb esperances, però al minut 89 va arribar la sentència definitiva en un contraatac.

Juvenil B 2-0 Llagostera

El treball diari sempre té recompensa, i aquesta setmana el nostre Juvenil B ha aconseguit una victòria fruit de l’esforç i el treball col·lectiu. Partit controlat des del primer minut davant d’un adversari, el Llagostera, que no va ser capaç de trobar el seu joc arran del fantàstic entramat defensiu que va desplegar el conjunt local. Primera victòria per agafar moral, per treballar i per lluitar per seguir sumant.

L’AGENDA DE LA PRÒXIMA JORNADA:

109 Partits temp 26-10-14

Leave a Reply