Una tarda per oblidar (Nàstic 1-0 Olot)

Tot i esforçar-se al màxim, l’Olot no ha pogut treure res de positiu del Nou Estadi. El Nàstic ha portat el domini del joc i ha disposat de les oportunitats més clares. Un gol de Rayco a la represa ha decidit un matx en què els olotins no han estat massa afortunats en l’aspecte ofensiu.

Superats en tot. A priori, la visita al feu del Nàstic de Tarragona ja es preveia molt complicada atenent al potencial del conjunt grana, un dels màxims candidats a disputar la promoció d’ascens. Els locals han agafat el timó del joc des de bon principi i no han donat cap opció a l’Olot, que en la primera meitat no ha pogut xutar entre els tres pals. A l’altra banda, Wilfred, el millor de la UEO, ha tingut una feinada de por amb les ocasions de Lago, Marcos, Rayco i companyia. Els garrotxins, però, han treballat de valent i han resistit a les envestides durant els primers 45 minuts.

A la represa s’ha mantingut el mateix guió. Els canvis a l’Olot semblava que donaven aire fresc i que l’equip s’estirava ofensivament, però la fuetada dels tarragonins ha estat letal. Corria el minut 58, quan en una bona combinació a la frontal entre Cristóbal, Marcos i Rayco, ha deixat sol aquest últim, que ha superat Wilfred per baix. L’escenari es posava encara més difícil i, malgrat que el Nàstic s’ha obert una mica, els d’Arnau Sala no han tingut l’encert de generar una sensació de perill real i constant. Ja en temps de descompte, un fora de joc molt dubtós de Canelada, que havia centrat perquè Ferrón rematés a plaer, hauria pogut forçar l’empat. Però l’àrbitre ha anul·lat l’acció i l’Olot ha marxat amb les mans buides de Tarragona, quedant-se encallat amb 9 punts a la taula classificatòria (en zona de descens) i amb ganes d’esborrar el duel d’avui i pensar ja en tombar el Sant Andreu, proper rival a l’Estadi (diumenge, 17h)

Musa, debut de titular. L’ex de l’Hospi s’ha estrenat en l’onze inicial posicionat-se a la banda esquerra del centre del camp. Musa ha ajudat a Canelada a contenir les internades de Valentín, l’ex de l’Olot, i ha estat força actiu fins que l’han substituït per Sielva

Canal, retorn després de la lesió. Després de tres partits d’absència, el defensa de Sant Privat ha tornat a jugar en l’eix central, fent parella amb Germán. Canal ha tingut una bona actuació tot i que ha estat molt exigit amb les jugades sempre perilloses dels davanters locals.

FITXA TÈCNICA:

Nàstic: Reina, Gerard, Mossa, Xisco Campos, Pablo Marí, Manolo Martínez (Cristobal, 56′), Jean Luc (Javi Martínez, 66′), David Rocha, Marcos, Rayco i Lago Júnior (Luismi, 83′).

Olot: Wilfred, Argi, Canelada, Germán, Canal, Héctor (David López, 55′), Carlos Martínez, Sergio Maestre, Sielva (Xavi Ferrón, 70′), Musa (Uri, 55′) i Coro.

Àrbitre: Raul Nicolás Espejo. Ha amonestat Manolo Martínez, David Rocha i Marcos (Nàstic) i a Maestre, Ferrón, Sielva, Uri i David López (Olot).

Incidències: 3.451 espectadors al Nou Estadi de Tarragona.

Gols: 1-0 (Rayco, 58′)

 Foto: www.nastictarragona.cat (Flickr)

Leave a Reply