Buscant un canvi de tendència

La visita a l’Hospitalet (diumenge, 12h) en l’onzena jornada de lliga mesurarà les aspiracions reals de l’Olot, enfortit després de treure els tres punts contra el Sant Andreu. Els riberencs estan empatats a punts amb els olotins i també volen sumar per començar a mirar cap a fites més elevades.

La fiabilitat a casa ha quedat més que demostrada. Pocs gols a favor però victòries necessàries i el que és més important, una solidesa defensiva insòlita (un gol encaixat en els últims quatre duels al Municipal). Ara, el repte és treure les castanyes del foc a domicili i enllaçar dues victòries seguides per enganxar-se al tren capdavanter i demostrar que la plantilla és prou vàlida per tenir objectius més llaminers. L’amistós del dimecres a Vilafranca (derrota per 3-0) va servir per veure en acció als menys habituals i a cinc juvenils, mentre que molts dels teòrics titulars es van quedar a casa. També van jugar Enric i Canal, sancionats per diumenge, i l’extrem Rubén Martínez, ex de l’Alcoià, que actualment es troba sense equip i s’està entrenant des de fa pocs dies. David López, que encara arrossega molèsties al taló, serà baixa per al duel a la Feixa Llarga i Musa, tocat de l’adductor, serà dubte fins a última hora. Al davant, una bona pedra de toc, l’Hospi de Kiko Ramírez (que ha rebut dos partits de sanció) que tampoc està fent un inici per tirar coets. Amb 12 punts, igual que els de la Garrotxa, els riberencs busquen la regularitat de resultats de la temporada passada i acabar de conjuntar un bloc pràcticament nou. Partit especial per Musa i per Coro, dos ex-riberencs a les files olotines, i també ens retrobarem amb Agustín Fernández, el bon central que va reforçar la UEO a mitjans del curs passat.

La prèvia d’Arnau Sala: “Estem més tranquils després de la victòria contra el Sant Andreu. Hem de millorar l’efectivitat i el joc ofensiu. L’Hospi és un equip del nostre nivell, de la nostra lliga. Els hi encanta jugar a la contra i té jugadors ràpids i verticals per fer-ho. És un camp molt gran i se’l tenen “apamat”. Guanyar allà seria un triomf de prestigi que ens fa falta”.

Els precedents històrics al camp de l’Hospitalet arrenquen durant la temporada 1956-57. Des d’aleshores, hi ha hagut un total de 12 enfrontaments amb un balanç de 8 victòries locals, 3 empats i 1 triomf per a l’Olot (1966-67). La temporada passada, els olotins van caure-hi per 3-2. (Informació de Pep Solés, Exjugadors Olot)

Convocatòria: Per confirmar.

Baixes: Enric i Canal (sancionats), David López (lesionat)

Foto: Xavi Muñoz, davant Hammouch, en l’Olot-Hospi del curs passat. // Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply