La jornada al futbol base (1 i 2 novembre)

LES CRÒNIQUES

El novembre s’enceta amb un cap de setmana ben productiu per als més menuts del club, desplegant un bon futbol i gairebé aconseguint el ple de victòries. En total, els conjunts de la UEO han acumulat 9 victòries i 2 derrotes en una nova jornada de lliga.

 Aleví A 5-2 Cassà

Una bona actuació del nostre Aleví A, anant per davant en el marcador en tot moment. Els d’Obrador i Somovilla van ser superiors excepte en algun tram de la segona meitat i es van imposar amb comoditat al Cassà.

Sant Feliu 3-1 Aleví B

Un enfrontament molt igualat davant d’un rival que estarà a la part alta de la classificació. Tot i la derrota, l’aspecte positiu és que l’Olot va disposar de moltes ocasions de gol i va sortir a l’atac amb molta verticalitat, sense desmerèixer l’ordenat sistema defensiu.

Aleví C 6 – Bell-lloc 4

Molt bona tasca defensiva del nostre Aleví C durant les tres primeres parts. Un bon inici de l’equip va fer que els jugadors locals es trobessin amb criteri per encadenar jugades d’atac. En la recta final del duel hi va haver un xic de descontrol, que de retruc va portar encert a la porteria contrària per als de Delgà i Carré.

Cassà 2-4 Aleví D

Un duel molt físic, ja que el Cassà presentava jugadors de segon any i es van imposar físicament fins que l’Olot va monopolitzar la pilota al seu gust. En l’última part, el resultat va ser de 2-2 però la lluita i el bon joc del nostre Aleví B va propiciar el triomf.

Parets 0-1 Infantil A

Un dels millors partits del bloc que prepara Vegas i Juvanteny. S’enfrontaven contra el segon classificat de la lliga i durant la primera part, els olotins van dominar en totes les fases del joc, generant moltes opcions d’atac i defensant molt bé la porteria. Tot i això, el marcador no va poder passar de l’0-1 al descans. A la segona, va seguir el control visitant tot i que les decisions de l’àrbitre van influir, expulsant un jugador visitant i perdonant l’expulsió a un jugador local. Va tocar patir però al final l’Olot es va emportar un triomf molt important per no deixar de treballar en la mateixa línia.

Infantil B 8- 0 Llers CF

Un compromís molt còmode en el qual els nois de Farrés i Roure va seguir amb la tònica dels últims dos partits. Ben aviat, la UEO va obrir la llauna i a partir d’aquí va ser un vendaval de bon joc i gols. És la tercera victòria consecutiva i a més deixant la porteria a zero, aspectes que donen confiança per seguir creixent amb il·lusió.

Infantil C 1-0 Sant Gregori

Partit molt disputat, intens i amb molt de treball per ambdues bandes. Molt de migcampisme degut a que els dos conjunts volien sortir jugant des de la defensa. Els visitants, superiors físicament, van tenir els olotins ben tancats en algunes fases del partit. Els de Vila i Barris van fer un gran treball físic i tàctic i la victòria va ser un premi merescut, tot i el bon tracte de pilota del Sant Gregori.

Jàbac Terrassa 2-5 Cadet A

Partit molt intens on els de la Garrotxa es van avançar ben aviat amb un gol de penal. Pocs minuts després, va caure el segon i després el tercer en una jugada combinativa amb rematada de cap dins l’àrea. Abans del descans, els terrassencs van retallar diferències i van gaudir de més oportunitats. A la segona part, es va mantenir la intensitat amb domini clar de l’Olot, que va anotar la quarta diana en un contraatac. Els locals no van tirar la tovallola i van situar el 2-4 en els darrers minuts, just abans que el nostre Cadet sentenciés el matx amb el cinquè i definitiu gol.

Cadet B 5-0 Anglès

A priori era un dels partits més complicats de la temporada. L’Olot va estar molt bé en la majoria de situacions del joc, que van dominar i controlar en tot moment. Els tècnics es queden amb les bones sensacions mostrades i amb la voluntat de seguir creient en el que es treballa en els entrenaments.

Juvenil B 7-0 Caldes

Victòria dels nois d’Iñaki Codinach de davant un rival que en cap moment va ser capaç d’imposar-se sobre el terreny de joc. El resultat final és un reflex de l’ambició que té la plantilla per créixer malgrat les dificultats de la categoria. Signifiquen tres punts que animen als jugadors a seguir treballant de cara el següent partit.

Areny de Mar 3-0 Juvenil A

Partit condicionat per rebre un gol en contra en el primer minut degut a una errada en la iniciació del joc. Tot i així, l’equip olotí ho va seguir intentant i va gaudir d’ocasions que no van ser capaços de materialitzar. Poc després van encaixar el segon gol arran d’un mal refús defensiu. A la segona part, es va buscar una alternativa en el joc, ja que els d’Iglesias i Solé estaven condicionats pels resultat en un camp de dimensions molt reduïdes. Es va optar per un joc més directe per retallar distàncies, però no va ser possible, al contrari, l’Arenys va sentenciar el matx amb el tercer el gol. Des d’aquí animar al nostre porter, Àlex Campos, que va rebre una forta contusió cervical que el va obligar a passar per l ‘hospital. Per sort, ja es recupera a casa i l’esperem amb els braços oberts. Ànims Àlex!!

ELS HORARIS DE LA PRÒXIMA JORNADA:

111 Partits temp 09-11-14

Leave a Reply